BUDIŠOV-NÁRAMEČ – ŽELETAVA 1:2
Vstup do utkání hraného za mlhavého počasí vyšel lépe domácím. Už v 6. minutě pronikající Carda přihrál Horkému, po jehož centru byl ve vápně sražen Věžník a z nařízené penalty otevřel skóre K. Nováček. Postupem času začala hrozit i Želetava. Nejdříve si ale brankář Trnka poradil s nebezpečnou střelou z 25 metrů. Ovšem ve 35. minutě zahrávali hosté roh, po kterém vyrovnal T. Vrbka. Vzápětí trefil Michal Vrbka břevno Trnkovy branky. Za zády budišovského gólmana během zápasu ještě rozezvučeli tyč Simandl s T. Vrbkou.

Hosté měli iniciativu i ve druhém poločase a už po dvou minutách hry otočil vývoj zápasu Pacas. Netrvalo dlouho výhodu pokutového kopu měla také Želetava, ale Trnka penaltu Jičínského zlikvidoval. Budišov se snažil srovnat, ale K. Nováček při šanci těsně minul.
V 73. minutě musela být hra kvůli srážce hostujícího brankáře Tománka s T. Nováčkem přerušena. Gólman musel být převezen do nemocnice a domácí hráč uviděl červenou kartu. Zbytek utkání se dohrával mezi vápny.
Góly: 6. K. Nováček (PK) – 30. T. Vrbka, 47. Pacas. Rozhodčí: J. Rosický. ŽK: 3:1. ČK: 1:0 (75. T. Nováček). Budišov-Nárameč: Trnka – Carda (73. Obůrka), Horký, Hrádek, Sedláček, K. Nováček, Votoupal, T. Nováček, Dvořák, Pažourek, Věžník (17. Molnár). Želetava: Tománek (76. Vladeka) – Svoboda, Vranka, Jičínský – Martin Vrbka, Pacas – Ondráček (71. Daniel), Simandl, Michal Vrbka, Jakeš – T. Vrbka.

TŘEBÍČ B – NÁMĚŠŤ-VÍCENICE 2:0
Po úvodním oťukávání zahrozili jako první hosté, jmenovitě napřáhl R. Bednář a jeho umístěnou střelou s námahou vytěsnil Kruba na roh. Tentýž krajový záložník Náměště za nedlouho po rychlém útoku poslal centr do vápna a domácí obrana měla co dělat, aby míč uklidila do autu. Na opačné straně vyrazil gólman Soustružník míč po trestném kopu P. Malého jen před sebe, ale hosté závar přečkali.
Třebíč měla v první půli ještě šanci, ale Válek v dobré pozici jen nechal vyniknout Soustružníka. Brankové příležitosti byly k vidění na obou stranách i ve druhém dějství, ale bez gólového efektu.

Když už se pomalu začalo zdát, že by okresní derby mohlo skončit remízou, přišla 75. minuta, kdy se ve vápně hostí uvolnil Rybníček a poslal juniorku HFK do vedení. O dvě minuty později se podobná příležitost naskytla střídajícímu mladíkovi Novotnému a ten upravil na 2:0. Hosté se mohli vrátit do zápasu, ale Rubákův přímý kop jen olízl břevno.
Góly: 75. Rybníček, 77. Novotný. Rozhodčí: Nápravník. ŽK: 0:2. Diváci: 60. Poločas: 0:0. Třebíč B: Kruba – Oberreiter, Mašek, Houser, Sedláček – Staněk (60. Novotný), Benda, Rybníček, Kovář – Válek, P. Malý (87. Zbožínek). Náměšť-Vícenice: Soustružník – Horký, Heres, Buchta, Rous – R. Bednář, Rubák (86. Rabušic), Záviška, M. Homola – Josef Musil (68. Lokaj), Kučera.

VLADISLAV – ŠTĚPÁNOV 2:2
Utkání nabídlo pro oka diváka pohledný fotbal. Domácí se brzy ujali vedení proměnou penaltou O. Venhody, ale pak odmítl zvýšit Petz, který ve dvou tutovkách selhal. Hosté si za poločas vytvořili jedinou šanci, ze které vyrovnal Haraptso. Po změně stran chtěly oba týmy vyhrát a riskovat se více vyplatilo Štěpánovu, který poslal do vedení po více jak hodině hry Sedláček. Vladislav byla nakonec ráda za remízu, kterou jí vystřelil v samotném závěru Svoboda.
Góly: 13. O. Venhoda (PK), 87. Svoboda – 32. Haraptso, 62. Sedláček. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 3:5. Diváci: 120. Vladislav: Otruba ml. – Pavlík (82. Hrůza), O. Venhoda, Otruba st., Paločko – L. Venhoda, Prokop, Krátký (89. Macek), Petz (83. Slabý), Orálek – Svoboda.

HROTOVICE – V. MEZIŘÍČÍ B 2:3
V Hrotovicích viděli diváci oboustranně pohledný a útočný zápas. Vedoucí celek tabulky, ačkoliv dvakrát prohrával, nakonec byl šťastnější a odvezl si z půdy loňského nováčka všechny body. Domácí však podali dobrý výkon, dvakrát vedli, ale nastřelili břevno a další šance zůstaly nevyužity. I proto nedosáhli ani na remízu. Tu hosté odmítli, když během tří minut zápas otočili.
Góly: 4. Furiš, 50. Bláha – 43. Benda, 73. Vítek, 76. Liška. Rozhodčí: Čepl. ŽK: 3:4. Diváci: 150. Poločas: 1:1. Hrotovice: Slatinský – Růžička, Salák, Škoda, Čtvrtníček, Novák, Furiš, Bláha, Fiala, David, Pekárek.

NOVÁ VES – KOUTY 3:3
Hned ve 4. minutě mohl poslat domácí do vedení Ondřejka, jeho hlavičku gólman Stýblo skvěle vytěsnil na roh. Domácí byli lepší a z tlaku mohl dvakrát skórovat Petr Bureš. Ovšem gólman nejdříve skákající střelu vyrazil a o minutu později si poradil i s gólovou hlavičkou. Do vedení šly paradoxně Kouty, to se z penalty trefil Havelka.

O obrat se střelou z hranice vápna postaral Nečas a po pěkné kombinaci ho dokonal Jan Šandera. Po přestávce byly Kouty aktivnější, ránu Klimenta zastavila tyč, do prázdné brány dorážející Cejpek už měl úlohu lehkou. Stejný hráč následně využil brejk – 2:3. Nová Ves vrhla všechny síly do útoku a po kombinační akci prostřelil brankáře Jan Šandera. Domácí si v závěru vytvořili drtivý tlak, jenže Ondřejkův pokus mířící do brány odkopl obránce, a tak se body dělily.
Góly: 32. Nečas, 40. a 88. Jan Šandera – 25. Havelka (PK), 60. a 75. Cejpek. Rozhodčí: Jahoda. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 2:1. Kouty: Stýblo – Semrád, Kliment, Nestrojil (38. Nevrkal), Růžička – Havelka (55. Tenkl), Parma, Roušar, Cejpek – Coufal, Hrůza.

RANTÍŘOV – RAPOTICE 4:0
V 9. minutě vyzkoušel štěstí Šťastný, ale netrefil branku. Po čtvrt hodině a centru Vaňka selhal v jasné pozici domácí Klíma. Poté po dalším vybídnutí Vaňka neskóroval ani Vacek, kterého po pár minutách vychytal také Laš. Ten ale ve 38. minutě už kapituloval, když Vacek po úniku na pravé straně našel Klímu a ten s přehledem zavěsil. Hosty po chvíli opařil druhou trefou Kubík, který se prosadil nadvakrát.

Na začátku druhé části Vacek utekl obraně, předložil na Kubíka, ten ovšem nedal. V 58. minutě Oberreiter po samostatném průniku hledal Klímu, který na míč nedosáhl. Rantířovští se radovali až po přímém kopu Horáčka, na který si naběhl hlavičkující Pavlíček. Netrvalo dlouho, a bylo to už 4:0, to se totiž po přihrávce Oberreitera prosadil Kubík.
Góly: 38. Klíma, 40. a 72. Kubík, 69. Pavlíček. Rozhodčí: Šrámek. ŽK: 1:3. Diváci: 80. Poločas 2:0. Rapotice: T. Laš – Babčan, T. Pavlíček (46. Otcel), Švarc, Jašek – Milan Laš, Antoš (83. Dolejš), Chládek, Stehlík – Matoušek, Sobotka (62. Svoboda).