Na turnaji smolně remizovali s domácí Spartou Brno 3:3. Čtvrtý tým krajského přeboru Vysočiny přišel o výhru nad desátým celkem nejvyšší jihomoravské soutěže až v nastaveném čase.


SPARTA BRNO - HARTVÍKOVICE 3:3

Prvních dvacet minut se hosté sehrávali. Úvodní trefu zařídil jeden z brněnských útočníků, který dalekonosnou střelou překvapil Chalupu. O vyrovnání se postaral kanonýr Neumann, který využil zmatku v pokutovém území. Hosty gól nabudil a po půlhodině se dostali do vedení. Chládkův pas totiž nešťastně tečoval obránce atakující Neumanna.

Hned na začátku druhého dějství domácí vyrovnali, ale to bylo z jejich strany vše. Hartvíkovice potom rozehrály zvonkohru o brněnské tyče. Dostat míč do branky se podařilo až po dalším závaru Hoškovi. Když už se zdálo, že hosté v pohodě udrží vedení, přišla chyba ve středu hřiště a Brno v nastaveném čase po samostatném nájezdu vyrovnalo.
„Na obou stranách padaly hodně divoké góly po zbytečných chybách. Na první zápas ale nebyl výkon zase tak špatný. Bohužel jsme zbytečnou minelou v závěru darovali soupeři remízu,“ řekl hartvíkovický kouč Jiří Hajský.

Góly Hartvíkovic: 18. Neumann, 32. Chládek, 72. Hošek. Poločas: 1:2. Hartvíkovice: Chalupa - Zedníček (46. Bdžoch), Michal Vodička, Davídek (46. Záviška), Kašpar - Mičko, Chládek, Hošek, Maška - Neumann (46. Duša), Sýkora (46. Velizar).