CHOTĚBOŘ – OKŘÍŠKY

SO 14.30, r. Porupka

Josef Soural, trenér Chotěboře: Bude to těžký. My máme s Okříškama střídavou bilanci, doma se nám daří, ale u nich ne, takže kdyby se to splnilo, bylo by to dobré. Ale čeká nás jeden z nejtěžších zápasů. Okříšky nejsou náš oblíbený soupeř, navíc se jim letos daří. Bude to o tom, jestli dokážeme proměnit šance, nevím jestli jich bude hodně, ale musíme proměnit o jednu víc než soupeř. Navíc jsme koukal, že oni třikrát nevyhráli, tak to bude o to těžší.

Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Po nezdařeném zápase s Bystřicí chceme v Chotěboři bodovat, ale bude to velmi těžké. Absence se navýšily, zranění jsou Večeřa s Bastlem a vyloučen byl Zeman. Snad už bude po zranění v pořádku Dočkal.

Absence – Chotěboř: Dvořák, Keller (oba pracovní povinnosti). Okříšky: Večeřa, Bastl (oba zranění), Zeman (trest).

BYSTŘICE N. P.– PELHŘIMOV

SO 14.30, r. Niederle

Oldřich Veselý, trenér Bystřice: V souboji ex-divizních mančaftů narazíme na mladé, běhavé a kombinační mužstvo. Mohl by to být docela dobrý fotbal, styl Pelhřimova by nám mohl sedět. Do branky se vrací Svoboda, chceme pokračovat ve vítězné sérii a udržet vedoucí postavení v tabulce.

Martin Moravec, trenér Pelhřimova: Navzdory výhře v posledním utkání máme stále co dohánět, do Bystřice jedeme s cílem bodovat. Nebude to ale vůbec lehké utkání. Domácí mají kvalitní tým, který je dlouho spolu, takže je tam spousta zažitých automatismům. Bystřice hraje líbivý fotbal s krátkými přihrávkami, což by nám ale mohlo vyhovovat.
Absence – Bystřice: Šponar, Mrňous (oba trest). Pelhřimov: Pícha, Obranec (zranění), Mazač (zápas dorostu).

SAPELI POLNÁ– JAROMĚŘICE N. R.

NE 10.30 – r. Terber

Jiří Babínek, trenér Sapeli Polná: Zápasy s outsiderem jsou zrádné, navíc máme stále zdecimovaný kádr, takže hraje ten, kdo má ruce, nohy. Ale jistě jsme se druhou polovinou soutěže nedrápaly nahoru proto, abychom teď ty body ztratili s Jaroměřicemi. Chápu, že oni prohráli několikrát o gól, a jednou by jim to už mohlo vyjít, ale doufám, že to nebude s námi. Chtěli bychom na podzim udělat dvacet bodů, abychom měli to přezimování klidné. Navíc máme tam doma deficit, tři prohry, to je hodně, a už nechceme další.

Tomáš Novotný, trenér Jaroměřic: Soupeř je ve formě, poslední zápasy se mu daří. V našem rozpoložení se jedeme pokusit o zázrak a zabojovat alespoň o bod.

Absence – Sapeli Polná: Doucha, Szabó, Boháček, Mašek, Vacek, Macko, Matějíček (všichni zranění), Reiterman ? (zranění). Jaroměřice n. R.: Menčík, Urbánek, Macháček (všichni zranění), Hambálek (pracovní povinnosti).

KOUTY – LEDEČ N. S.

NE 14.30, r. Straka

Zdeněk Jungvirt, trenér Ledče n. S.: Nevím, co od nich čekat, neznám je. Je to padesát na padesát, navíc jsme doma prohráli, tak tam chceme za každou cenu bodovat. Chceme udělat lepší dojem, než jsme udělali v posledním utkání na domácí půdě.

Richard Chylík, trenér Koutů: Do zápasu jdeme s cílem zlomit černou sérii.

Absence – Kouty: Navrátil, Havelka (oba zranění). Ledeč n. S.: J. Pešek (zdravotní problémy).

PŘIBYSLAV – KOŠETICE

NE 14.30, r. Pavlas

Miloš Krčál, trenér Přibyslavi: Doma musíme vyhrát a k soupeři se přiblížit bodově. Chceme navázat na zápas v Jaroměřicích, věřím, že Košetice přehrajeme i fotbalové. Jsou tam hráči z Pelhřimova, tak snad budou chtít hrát fotbal. Jiné informace o soupeři nemám, je pro nás neznámou.

Jan Starý, hrající trenér Košetic: Po dlouhé době budeme kompletní, samozřejmě s výjimkou Jirky Zelenky, kterého čeká operace. Pro nás je to důležitý zápas, potřebujeme teď a za týden získat nějaké body, které by nám dodaly klid.
Absence – Přibyslav: Škacha, Pospíchal (oba zranění). Košetice: Zelenka (zranění).

SPEŘICE – V. MEZIŘÍČÍ B

NE 14.30, r. Havlín

Jiří Holenda, trenér Speřic: Hrajeme o to, abychom se udrželi v klidném středu tabulky. Přijede soupeř, který má mladý, běhavý tým. Navíc se může posílit o hráče áčka, které hraje dopoledne. Až samotný zápas ukáže, kdo na tom bude lépe, ale věřím, že tentokrát by mohly projevit zkušenosti naší obrany a že udeříme třeba z nějaké standardní situace.

Petr Munduch, trenér Velkého Meziříčí B: Soupeře moc neznám, naposledy jsem ho viděl v I. A třídě. Speřice docela obměnily mančaft, je mladý a ambiciózní, pro nás je to ale poslední podzimní šance bodovat venku, chceme je překvapit. Jejich menší hřiště nám asi moc svědčit nebude, ale musíme se s tím nějak poprat.

Absence – Speřice: Ganobjak, Štěpánek (oba zranění). V. Meziříčí B: Halámek (dlouhodobé zranění).

NOVÁ VES – HUMPOLEC

NE 14.30, r. Stehlík

Radek Šikola, trenér Nové Vsi: Humpolec má stejný počet bodů jako my, je to vzájemný souboj o třetí místo tabulky. Chceme zvítězit, rozhodující bude to, s jakým nasazením k tomuto utkání přistoupíme. Měli bychom být kompletní.
Ján Kubík, trenér Humpolce: Máme stejně bodů, takže čekám vyrovnané utkání. Nám v tomto a posledním podzimním zápase půjde o to, abychom udrželi kontakt se špicí tabulky a měli na jaře o co hrát. Proto do Nové Vsi pojedeme s cílem bodovat.

Absence – Nová Ves: T. Novotný (dlouhodobé zranění). Humpolec: Podoba (zranění).