NEDVĚDICE – NÁMĚŠŤ-VÍCENICE 2:2

Nedvědice hrála v prvním dějství proti větru, přesto druhý tým tabulky zatlačila do defenzivy. Hned v 8. minutě pak dostal domácí tým do vedení Doušek, který využil pěkný centr z pravé strany a hlavou přehodil gólmana Pokorného.

O čtvrthodiny později se přes obránce Náměště uvolnil Bracek a krásnu střelou z dvaceti metrů překonal Pokorného. Hosté se nevzdali a krátce po půlhodině hry z ojedinělého útoku snížili Jakubem Tržilem.

Po změně stran se hra vyrovnala, domácí celek totiž výhody větru v zádech nedokázal využít. Naopak, po zaváhání v defenzivě vyrovnal Čermák. Nedvědice poté měla několik nebezpečných standardních situací, ale nic z nich nevytěžila, oba manačafty se tak rozešly dělbou bodů.

„Měli jsme to dobře rozehrané, ale i tak jsem se ziskem jednoho bodu spokojený. Náměšť se předvedla v dobrém světle, má kvalitní mužstvo. Trochu mě mrzí, že jsme si to občas zbytečně komplikovali, ale konečná remíza je spravedlivá,“ přiznal po utkání trenér Nedvědice Radek Šikola.

Góly: 8. Doušek, 23. Bracek – 33. J. Tržil, 61. Čermák. Rozhodčí: Nápravník. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 2:1. Náměšť-Vícenice: Pokorný – Heres, Lampíř, Čermák, Rous – T. Tržil, Durajka, Rubák (46. Kopuletý), J. Tržil – Kučera (51. Anna), V. Rybníček.