Divize D st. dorostu
OTROKOVICE – TŘEBÍČ 2:1
Utkaní, na umělé trávě v Otrokovicích, mnoho fotbalové krásy nenabídlo. Byl to spíš boj s řadou nepřesností na obou stranách.
Domácí měli mírnou převahu, ale třebíčští stopeři Pánek s Peckou je do šancí nepouštěli. Změnu skóre mohla přinést 16. minuta. Ondřej Uličný nesmyslně fauloval otrokovického útočníka. Penaltu však výtečný Hagara vyrazil na roh. Hostitelé hrozili zejména nebezpečnými rohovými kopy.

Třebíč se ujala vedení ve 22. minutě. Bastl vybojoval míč na levé straně a jeho střílený centr lehce tečoval Hronek. HFK poté mohl zvýšit, ale přečíslení pět na tři špatně řešil Novák. Ve 31. minutě trefil po rohu odražený míč z 25 metrů Bína a bylo vyrovnáno. „U gólu chyboval Hronek, kdy jen imitoval bránění střílejícího hráče," poznamenal hostující trenér Pavel Němec a pokračoval v hodnocení. „Měli jsme velké množství nepřesných přihrávek. Záložníci Novák, Čajánek a Hronek šetřili pohybem. Čajánek a Holý, nedali gólové šance, které se musí proměňovat," pravil třebíčský kouč.

Jeho svěřenci si mohli po změně stran vzít vedení zpět, ale individuální průnik Čajánka vychytal domácí brankář. Další příležitost Horáckého klubu neproměnil Bastl. V 52. minutě přišel pro hosty trest. Nikým neatakovaný Vrága vystřelil, jeho tvrdý pokus Hagara vyrazil a jediný, kdo reagoval na vyražený míč byl Bartek – 2:1. Pak se hrálo mezi šestnáctkami. Třebíčští sahali po vyrovnání, když se uvolnil Ondřej Uličný, našel na malém vápně volného Holého, který v gólové šanci trefil jen ležícího brankáře. Šance domácích eliminovali Pánek s Peckou nebo výborně chytající Hagara, a tak se už skóre neměnilo.

„O přestávce jsem zdůrazňoval, že fotbal se bez pohybu hrát nedá. V zápase jsme nebyli horší, ale jen neproměnili brankové příležitosti. Velmi dobře zachytal Hagara, který chytil i penaltu, stopeři Pecka, Pánek a Bastl," uzavřel hodnocení Němec.
Góly: 31. Bína, 52. Bartek – 22. Hronek. Rozhodčí: Koláček. ŽK: 0:1. Diváci: 28. Poločas: 1:1. Třebíč: Hagara – O. Uličný, Pánek, Pecka, J. Uličný – Bastl, Novák (83. Benáček), Čajánek, Hronek (22. Sáček) – Rygl, Holý (74. Kucharský).

Divize D ml. dorostu
OTROKOVICE – TŘEBÍČ 1:2
Zápas začal oboustranně opatrně. Domácí se ujali vedení z ojedinělé akce. Třebíči se podařilo vyrovnat o dvě minuty později Trnkou. Od této chvíle měli hosté zápas pod kontrolou a soupeře do vyložené šance nepustili. Mladíci Horáckého klubu otočili výsledek ještě do poločasu, když ve 31. minutě znovu skóroval Trnka.

Druhé dějství začalo, jak první skončilo. Hosté útočili, ale otrokovického brankáře znovu nepřekonali. „S body spokojenost, ale nepodařilo se nám dát více gólů, šance na to byly. Domácí bránili jako házenkáři a gólman jim dobře zachytal. Proto je výsledek takový, jaký je," hodnotí třebíčský kouč Ivoš Nejedlý.
Góly: 11. Blanař – 13. a 31. T. Trnka. Rozhodčí: Gloser. ŽK: 2:0. Diváci: 45. Poločas: 1:2. Třebíč: M. Trnka – Hrbáček, Suchna, Holík, Renát – Rybníček (64. Kucharský), Šibůrek, Benáček, Mitáš – Maleta, T. Trnka (59. Štveráček).