Divize D st. dorostu
TŘEBÍČ – ŽĎÁR N. S. 2:3
Zápas začal netradičním střídáním brankářů hostí. Pro pozdní příchod jedničky Fouska musel nastoupit náhradník Šorm, který tak svému kolegovi uvolnil místo mezi tyčemi už po dvou minutách. Hostující hráči navíc šli brzy do vedení, když padáčkem z dálky nachytal na hruškách domácího brankáře Švoma. Třebíč do poločasu vyrovnala gólem Doležala z penalty.

„Do utkání jsme vstoupili ležérně. Hráči si zřejmě byli vědomi toho, že ve Žďáře vysoko vyhráli (10:1). Soupeř se ukázal jako houževnatý tým a my jsme jim umožnili po chybě dát gól," krčil rameny třebíčský trenér Pavel Němec starší.

Ještě hůře bylo pro jeho tým po změně stran. Přišla totiž chyba obrany a hosté znovu vedli. Žďár navíc po další hrubce gólmana zvýšil. Domácí v 79. minutě snížili Novákem, ale víc i přes závěrečný nápor nestihli.

„Hosté od 60. minuty zalezli a nedostali se za půlku. My jsme přeskupili řady, stáhli to na tři obránce a začali hrát na pět útočníků, ale neproměnili jsme řadu šancí. Od začátku jsme to brali na lehkou váhu a soupeř nás vytrestal, zbytečně ztracené tři body," mávl rukou Němec.
Góly: 29. Doležal, 79. Novák – 17. Švoma, 53. Lhotský, 58. B. Sláma. Rozhodčí: Nováček. Bez karet. Diváci: 50. Poločas: 1:1. Třebíč: Procházka – Hrbáček (62. Trnka), Pecka, Suchna, J. Uličný (72. Mitáš) – Rybníček (77. Bence), Bence, O. Uličný (39. Benáček) – Hronek, Novák, Doležal (75. Vávra).

Divize D ml. dorostu
TŘEBÍČ – ŽĎÁR N. S. 11:3
Domácí začali derby dobře a brzy se ujali vedení. Pak zabrali hosté a třemi góly vývoj otočili. Třebíč stačila ještě do přestávky strhnout vedení na svou stranu.

Druhý poločas už byl pouze v režii domácích, kteří přidali dalších šest branek, zatímco Žďár se už do vyložené šance nedostal. „Oplatili jsme soupeři porážku. Jsme jak s výsledkem, tak i s výkonem spokojení," hodnotí trenér HFK Třebíč Ivoš Nejedlý.
Góly: 1., 38., 42. a 73. Bence, 35., 37., 39., 75. a 79. Maleta, 63. a 65. Mitáš – 13. Titauer, 20. Poul, 26. Večera. Rozhodčí: Nestrojil. ŽK: 1:0. Diváci: 28. Poločas: 5:3. Třebíč: Šplíchal – M. Vala, Holík, Š. Vala (66. Brada), Kouřil – Dušovský (62. Meczl), Macek, Mitáš, Tomek (47. Průša) – Bence, Maleta.