Nový web najdetena: http://www.ofs-trebic.cz/

„Chceme být blíž k oddílům na okrese, aby se oni mohli lépe zviditelnit, představit své záměry nebo aktivity, výročí klubu a jiné nápady. Důvodem je to, že na stránkách fotbal.cz nelze nic takového. Jsou tam jen výsledky a zprávy,“ říká šéf třebíčského svazu, který chce, aby nové webové stránky ofs-trebic.cz sloužily klubům na Třebíčsku.

„Na stránkách lze najít tři čtyři články z aktuálního týdne. Redaktor pan Kratochvíl by měl navštěvovat vybraná utkání, na kterých by pořídil reportáž a udělal videoprojekci. Návštěvníci se dočtou výsledky ze všech okresních soutěží a budou se tam představovat partneři, co se týče sponzorství,“ prozradil Zima.

Předseda svazu také dodal, že se jedná o zkušební provoz. „Poprosím návštěvníky, aby byli tolerantní, kdyby se objevily nějaké chyby. Budeme vychytávat mouchy,“ řekl.

Spravovat stránky bude David Kratochvíl, jehož vizitkou je web Čáslavic-Sádku, který nepotřebuje komentář. „Naším cílem není vytvořit na internetu portál konkurující těm stávajícím, ale chceme jen vyplnit mezeru, která na síti vznikla ohledně dění kolem fotbalu na Třebíčsku,“ napsal na novém webu redaktor stránek OFS Třebíč.

„Vytvořit web pro Okresní fotbalový svaz jsme vzali jako jednu velkou výzvu, která spuštěním webu nekončí. Jeho návštěvníkům chceme nabídnout veškeré informace na jednom místě, které se budou týkat fotbalu na Třebíčsku. Aktuální výsledkový servis, denně aktualizovaný web, fotogalerii, rozhovory, reportáže, ale také postřehy na sociální síti Facebook. Videoprojekci plánují od nové sezony na podzim, ale bude jen občas,“ dodal Kratochvíl.