BUDIŠOV-NÁRAMEČ – NOVÁ VES 0:1
Dohrávaný zápas začal oboustranně vlažně. Hra byla nemastná, neslaná a bez náznaku šancí. Jako první se osmělili hosté a hned z první brankové příležitosti udeřili. Běžela 17. minuta, po skrumáži se ve vápně domácích nejlépe zorientoval Nečas a poslal Novou Ves do vedení. Budišov po zbytek poločasu zvýšil aktivitu, vytvořil si několik možností na vyrovnání, ale chybělo mu finální zakončení.

Hostitelé nastoupili do druhého dějství jako vyměnění a přitlačili soupeře k jeho brance. V 51. minutě se kolem bránícího hráče hostí obtočil Karel Nováček, ale trefil pouze tyč. Domácí si poté vytvořili místy drtivý tlak, ale skórovat jim nebylo přáno. Fuksova branka byla pro Budišovské zakletá.

„Doplácíme na neproměňování šancí, kterých jsme si vytvořili mnoho. Byli jsme výrazně lepším týmem na hřišti, ale nedokážeme se prosadit střelecky. To nás prostě sráží," stručně zhodnotil utkání trenér Budišova-Náramče Libor Švec.

Gól: 17. Nečas. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 2:1. Diváci: 100. Poločas: 0:1. Budišov-Nárameč: Trnka – Carda, Horký, Sedláček (46. Urban), Hort, Votoupal (71. Molnár), T. Nováček, Dvořák, K. Nováček, Kašpar, Pažourek (79. Věžník). Nová Ves: Fuksa – Jakub Šandera, Havlík, P. Šandera, Bureš (87. P. Novotný), R. Novotný, Nejedlý, Josef Šandera, Ondřejka, Nečas (75. Tomáš Novotný I), Jan Šandera (78. Tomáš Novotný II).