Pohádková stezka je dlouhá čtyři kilometry a vede po lesních i asfaltových cestách v okolí obce Panenská. Setkáte se zde s různými pohádkovými postavami a prožijete čarovná dobrodružství. Stezka je přístupná celoročně a vstup na ni je zdarma.

Do 2. října můžete vyrazit na oblíbené putování Z pohádky do pohádky, tentokrát na téma popletené pohádky. Ke hře potřebujete jen hrací kartu, která je k zakoupení v infobudce na dětském hřišti za cenu 50 korun. Na děti čeká za splnění úkolů opět pohádková odměna.

Na samém začátku pohádkové stezky je vybudováno dětské hřiště s pískovištěm. V letních měsících jsou k dispozici i dětské hračky na pískoviště a další sportovní vybavení, které si můžete zdarma zapůjčit v “infobudce”.

Na dětském hřišti najdete také “infobudku”, kde si můžete zakoupit soutěžní kartu ke hře Z pohádky do pohádky, reklamní předměty, drobné občerstvení a získat propagační materiály k pohádkové stezce. Zdarma je možné si zapůjčit vybavení na opékání buřtů.

Pozor! Do konce září bude infobudka otevřena za hezkého počasí každý víkend. A kdo by chtěl přijet v týdnu, může se občerstvit nebo zakoupit soutěžní kartu v samoobsluze.

Zdroj: Pohádková Panenská