Do obdarování rodin, navštěvujících Třebíčské centrum, se totiž letos zapojili i zaměstnanci České inspekce životního prostředí (ČIŽP).

„Sbírku hraček, výtvarných potřeb a didaktických pomůcek, kterou Česká inspekce životního prostředí každoročně pořádá pro některé z dětských center v České republice, se letos její zaměstnanci rozhodli věnovat našemu centru," s nadšením sděluje Anna Machátová a dodává: „Jsme moc rádi, že si vybrali právě nás a moc děkujeme."

Dárky pro děti do Třebíčského centra osobně přivezl ředitel ČIŽP Erik Geuss. Předal je na slavnostním setkání v pátek. „Podařilo se nám shromáždit tolik dárků, že u nás na inspekci zabraly dvě kanceláře. Jsem moc rád, že můžeme udělat radost tolika holčičkám a klukům. Všem, kteří se do sbírky zapojili, patří velké poděkování," ocenil Erik Geuss.

Třebíčské centrum si ale všechny dary neponechá jen pro sebe. „Jsem domluvená s Dariou Čapkovou, krajskou koordinátorkou Sítě pro rodinu, že se podělíme i s dalšími mateřskými centry v kraji," prozradila ředitelka Anna Machátová.