Každé nemocniční oddělení je představeno krátkým informativním textem a v přehledné tabulce je upřesněno umístění, základní kontakty, rozpis ordinačních dob a v některých případech i popis vyšetření a jména odpovědných zdravotníků. „Hned na začátku je přehledný obsah a mapka, aby se každý rychle zorientoval," upozornila ředitelka nemocnice Eva Tomášová.

Součástí publikace jsou i informace o službách nehrazených pojišťovnami. Za každým z oddělení jsou zvýrazněny červenou barvou. Jde o služby, jako je aplikace náušnic, záznam dítěte v děloze na DVD či odstranění prvků stárnutí z kůže. „Nejvíce služeb v sekci hrazených klientem nabízí rehabilitace," zmínila Eva Tomášová. „Upozorňujeme na cvičení v rehabilitačním bazénu pro seniory nebo těhotné, ale i na masáže proti migréně, lávovými kameny a pro sportovce atraktivní tejpování," dodala.

Informačních příruček Nemocnice v Třebíči nechala vyrobit 6 000 kusů a všechny jsou určeny k rozdání klientům.

Uživatelé internetu najdou náhledovou velikost příruč- ky ke stažení na webových stránkách Nemocnice Třebíč: http://www.nem-tr.cz/cze/ o-nas/zakladni-udaje/.