V prostorách náměšťského zámku bude své svatební zboží prezentovat přes třicet vystavovatelů, důležitou součástí veletrhu je bohatý doprovodný program. „Hlavním hostem bude Eva Pilarová, její vystoupení je plánováno na patnáctou hodinu," zve návštěvníky kastelán zámku Marek Buš. Chybět dále nebudou módní přehlídky svatebních šatů, ukázky účesů a líčení nebo barmanská show a projížďky v kočáře taženém párem koní. Na prvním nádvoří zámku pak budou vystaveny nazdobené svatební vozy včetně velkých limuzín a veteránů, připraveno bude občerstvení a zámecká restaurace bude celý den nabízet svatební menu.

Do organizace a programu veletrhu se aktivně zapojí také handicapovaní spoluobčané. „Vyvrcholením veletrhu bude opravdová svatba handicapovaných snoubenců v zámeckém parku. Svatební obřad začíná v devatenáct hodin," řekl Buš.

Svatební veletrh pořádá občanské sdružení Míša & Míša pro pomoc handicapovaným. Akce se uskuteční v sobotu 31. května od dvanácti  do osmnácti hodin. Vstupné stojí 100 korun, snížené pro děti a handicapované 60 korun. Vstupenky jsou slosovatelné o ceny a umožňují prohlídku zámku. Běžný návštěvnický provoz v sobotu odpoledne na zámku v Náměšti probíhat nebude. Prohlídková trasa Reprezentační prostory je uzavřena i v pátek.