Víkend v Autocampu Wilsonka

V pátek 4. srpna odstartuje víkend plný hudby, zábavy a krásných žen na Wilsonce velká Open air dance party. Začíná ve 21 hodin. Letní taneční hity, míchané drinky a spoustu dalších věcí, které neodmyslitelně patří ke každé letní párty si budou moci návštěvníci vychutnávat až do čtvrté hodiny ranní.

V sobotu se od 16 hodin uskuteční již po čtyřiadvacáté volba Miss pláž. Jako každý rok se i letos soutěžící dívky představí v tradičních i netradičních disciplínách jako jsou přehlídky, volná disciplína, nebo třeba oblíbená promenáda plavkách. Hosty programu budou Nasty a En Dru z pořadu Na stojáka, Poté proběhne samotné vyhlášení soutěže Miss pláž 2017 a následovat bude opět Open air dance party, kde se vystřídá hned pět „dýdžejů“, v čele s Andreou Pomeje.

Zahajovací galakoncert festivalu Petra Dvorského

V sobotu 5. srpna se ve 20 hodin v zámecké zahradě v Jaroměřicích nad Rokytnou uskuteční slavnostní galakoncert k zahájení devatenáctého ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Petra Dvorského, slovenského operního zpěváka a tenoristy.

Úspěšný italský dirigent Sebastiano Rolli si na sobotní galakoncert již tradičně přizval zahraniční operní pěvce. Laureát Světové operní soutěže Placida Dominga „Operalia“ a nadějná ruská sopranistka přednesou árie z Normy, Rigoletta, Traviaty, Werthera, Bohémy či Madame Butterfly. Vstupné na galakoncert činí 350 korun.

Noční laguna

Pro zpříjemnění teplého letního večera jsi koupaliště Laguna Třebíč připravilo oblíbené noční koupání. Nejen zamilované páry si mohou v sobotu 5. srpna od 21 do 23 hodin užít romantiku při svíčkách jak ve vnitřním, tak venkovním bazénu.

Miroslav Donutil v Jemnici

Populární herec, bavič, vypravěč a mimo jiné i zpěvák Miroslav Donutil se svojí show Cestou necestou zavítá v neděli 6. srpna do jemnického kina. Od 19 hodin se mohou návštěvníci těšit na skvělé historky, nové příběhy a zážitky doprovázené písněmi, které připomenou, co vše se může přihodit na cestách.