Týmy do sezony vstoupí s posílenými kádry. „Mužstvo jsme doplnili o čtyři nové tváře, tři jsou naši odchovanci a také jsme získali zkušeného hráče, který působil i v nejvyšší tuzemské soutěži. Tým se stabilizoval," prozradil okříšský trenér Jan Kourek.

Družstvo Sniperů doznalo větších změn. „Máme celkem čtyři ztráty. Naopak přišli dva hráči a jeden se vrátil po zranění. Další kluky můžeme použít z juniorů. Suma sumárum jsme posílili, ovšem otázkou je, zda všem vydrží zdraví," obává se třebíčský kouč Michal Pazderník. Ten byl s přípravou spokojen napůl.

„Rozdělím to na dvě části. Po celou dobu suché přípravy jsem neviděl pohromadě ani jednou celý tým. Co se týče herní části, s tou jsem naopak spokojený," nechal se slyšet třebíčský lodivod.

V Okříškách panuje spokojenost mnohem větší. „Poprvé jsme začali spolupracovat s kondičním trenérem, který s týmem pracoval celé dva měsíce," těší kormidelníka Okříšek, který by se chtěl pohybovat v horních příčkách tabulky. „Stále se chceme zlepšovat a neskončit hůře jak šestí," potvrzuje Kourek.

Podstatně vyšší ambice mají Snipeři. „Dávám si vždy nejvyšší cíle. Musíme jít ovšem zápas od zápasu a připravit se na každého soupeře," pravil Pazderník.

Florbalové menuDivize C1. kolo – dnes: SNIPERS TŘEBÍČ – Lubná (18.00, SH TJ Spartak Třebíč), OKŘÍŠKY-KNĚŽICE – Litomyšl (20.00, SH Třešť).
2. kolo: SNIPERS TŘEBÍČ – Litomyšl (14.00, SH TJ Spartak Třebíč), OKŘÍŠKY-KNĚŽICE - Lubná (10.00, SH Třešť).