Právě jeho tým si vypracoval více brankových příležitostí, které ale končily buď na brankové konstrukci, nebo v náruči domácího gólmana Soukupa.
Slzu po bezbrankové první třetině poslal do vedení po objetí kyjovské brány Zelený, který se prosadil svým důrazem. „I přes ty nevyužité šance to dlouho vypadalo pro nás nadějně," komentuje hostující forvard.

Slze, která do rozhodujícího duelu nastoupila pouze s jedenácti hráči do pole, ve třetí části začaly docházet síly. Toho domácí využili a dvěma góly vývoj střetnutí otočili. Hostům už nepomohla ani hra bez brankáře. Kyjov naopak do prázdné brány pečetil na konečných 3:1, tím i stvrdil postup a Přibyslavicím zároveň vystavil stopku.

„Ve třetí třetině jsme doplatili na marodku. Domácí využili nepozornosti a našich chyb. Končíme celkově na pátém místě tabulky. Jaro jsme ale odehráli ve velkém stylu a ve čtvrtfinále dojeli hlavně na neproměňování šancí," uzavřel hodnocení Fiala.

KYJOV - PŘIBYSLAVICE 3:1

konečný stav série: 2:1

Branky a nahrávky: 34. Dobeš (Fiala), 41. Chovanec (Dobeš), 45. Fraňo - 30. Zelený (Oujezdský). Rozhodčí: Chocholouš – Komárek. Vyloučení: 2:1. Bez využití. V oslabení: 1:0. Třetiny: 0:0, 0:1, 3:0. Přibyslavice: Maxa - Gric, Hanzl, Benáček, Hort, Zelený - Novák, Fiala, Bednář, P. Němec, L. Němec, Oujezdský.

Zbylý výsledek 3. čtvrtfinále: Hodonín - Flyers Jihlava 7:4, konečný stav série: 2:1.

Semifinále – 1. zápasy: SK Jihlava B – Kyjov 3:1, stav série: 1:0. Staré Brno – Hodonín 4:5 sn, stav série: 0:1.

Následující program – 2. semifinálové zápasy (sobota): Hodonín – SK Jihlava, Hodonín – Staré Brno.

Základy tělocvičny u Základní školy Komenského v Náměšti nad Oslavou.
Dotaci město nedostalo. Za Peltou mne jít nenapadlo, říká starosta