PŘIBYSLAVICE – HODONÍN 6:3
Úvod vyšel lépe domácím, kteří šli do vedení po střele Fialy a dorážce Bednáře, který brzy zvýšil. Poté o sobě dali vědět kontaktním gólem i hosté. Přibyslavicím však do konce třetiny vrátil dvoubrankové vedení Randa. Prostřední část přinesla střelecké hody a padlo po dvou gólech na každé straně.

Nejdříve vyšla přesilovka Slze a parádní kombinaci zakončil tečí Fialovy střely Bednář. Poté se utěšenou střelou po asistenci Bacúra připomněl Lukáš Němec a zvýšil už na 5:1. Hodonín se ale prosadil také dvakrát, a tak se dal čekat nápor. Hosté ale dlouhou přesilovou hru v úvodu závěrečného dějství nevyužili a soupeř si již náskok pohlídal.
Branky a nahrávky: 3. Bednář (Fiala, Benáček), 6. Bednář (Vozárik), 12. Randa (Novák, Bednář), 24. Bednář (Fiala, Novák), 24. Němec (Bacúr), 42. Randa (Bednář, Novák). Rozhodčí: Chytil - Jeletz. Vyloučení 5:5. Využití: 3:0. Třetiny: 3:1, 2:2, 1:0. Přibyslavice: Maxa – Gric, Zelený, Hanzl, Benáček, Randa, Hort – Novák, Fiala, Bednář, Samek, Malý, Brym, L. Němec, Vozárik, Bacúr.

TŘEBÍČ – KYJOV 0:6
Lídr se na Vysočině rozjížděl pomalu. Hosté zlomili odpor Slzy až čtyřmi góly ve třetí třetině. „Třetinu a půl jsme hráli vyrovnaný zápas, ale pak nám soupeř při naší přesilovce dal po chybě v obraně třetí gól a tím i rozhodl. Hosté potom už dokázali využít většího počtu lidí. Trápí nás produktivita, to je celý náš problém," hodnotí třebíčský obránce Tomáš Riedl.
Branky: Slanina, Pichler, Šedík, Kmenta, Fiala, Fraňo. Rozhodčí: Chytil - Jeletz. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Třetiny: 0:1, 0:1, 0:4. Třebíč: Igerský – Riedl, M. Ludes, O. Pelikán, D. Ludes – Máca, Mejzlík, Růžička – Pulicar, Bohatý, Janda.