Vyhlášení se konalo v klubovně atletického oddílu TJ Spartak Třebíč. Jedná se o seriál třinácti běžeckých závodů, konaných v Třebíči a okolí v průběhu roku od jara, počínaje závodem Blátivý kameňák v březnu v Kamenné a konče Silvestrovským během na Klučovskou horu.


Absolutním vítězem tohoto ročníku se stal Václav Ožana, ze Sokola Nové Město na Moravě, který získal 88,827 bodů a putovní pohár, také zvítězil kategorie mužů nad 40 let.


V kategorii muži zvítězil Tomáš Nováček z Atletic Třebíč, jenž symbolizuje, že se po dlouhé době objevila na běžeckém třebíčském nebi hvězdička, která by měla oživit slávu třebíčských běžců.


Druhý skončil jeho klubový kolega Ivo Vyžrálek. Třetí příčku obsadil Martin Bohuslav z týmu Envinet Třebíč, který pro studijní povinnosti nedosáhl očekávaných výsledků.


V kategorii mužů nad padesát let zvítězil Arnošt Koreš z Atletic Třebíč.


Vítězství v kategorii mužů nad 60 let patří opatovskému Jaroslavu Krubovi.


V ženách zvítězila Pavla Kovaříková z Barnexu Brno, která je účastnicí mistrovství světa a Evropy v kategorii veteránek.


Ve společné mládežnické kategorii mezi dívkami zvítězila dorostenka Věra Štěpanovská ze Spartaku Třebíč a mezi chlapci první místo vybojoval další člen třebíčského Spartaku Lukáš Dokulil.