V prvním zápase nastoupil za Třebíč na nadhozu Venezuelec Roldan Ochoa, který odváděl výborný výkon celých pět směn a obdržel jediný doběh po chybě obrany. Stejně dobře si vedl i mladý hráč domácích Kamil Pejchal, který zápas doházel. Po školních zkouškách se do týmu vrátili Michal Pantůček s Jaroslavem Sitárem a okamžitě se podíleli na produktivním útoku.

„Hned v úvodní směně se nám podařilo nadělit soupeři šest doběhů. Excelentní výkon na pálce předvedl Jozef Libiak, který dokázal své čtyři nástupy proměnit ve čtyři hity," říká trenér Nuclears Pavel Jozek a pokračuje v hodnocení.

„Po dvou odpalech a dvou stažených dobězích zaznamenali také Kutílek s Pantůčkem. Dvakrát byl na pálce úspěšný i Radim Novotný a ke konečnému výsledku 12:2 výrazně přispěl třemi staženými body David Winkler," vystihl po prvním vítězném klání třebíčský kouč.

Druhé utkání bylo ve znamení dominujících nadhazovačů na obou stranách a na světelné tabuli dlouho svítil stav 0:0. Pro první bod doběhl až v páté směně hráč Třebíče David Winkler. Nadhoz soupeře se hráčům Nuclears podařilo definitivně prolomit o dvě směny později. To už začal být do té doby výborně házející Vavruša unavený a trenér Pražanů na tuto situaci zareagoval pozdě. Třebíč tak přidala sérii dalších pěti doběhů. Důležité body na pálce stahoval Michal Břeň a Michal Pantůček. Na kopci zápas za Nuclears doházel Američan Braden Lee.

Dvě kola teď budou Nuclears vyjíždět na hřiště soupeřů. Pořádnou porci mužského baseballu nabídne divákům stadion Na Hvězdě v Třebíči až poslední červnový víkend. Nuclears přivítají 27. června ve dvojutkání ČML Sokol Hluboká nad Vltavou. Den poté je na programu další kolo Českého baseballového poháru. Proti Nuclears nastoupí extraligová Techniky Brno.