Nuclears si po domácí výhře nad Domažlicemi připsali další dvě výhry na hřišti soupeře. SaBaT Praha porazili o víkendu jednoznačným rozdílem 0:11 a 2:18. Mezi top nadhazovači ČML se stále drží hned dva zástupci z Vysočiny - Michal Pruša a Braden Lee.

Výborný výkon Michala Pruši na nadhozu byl základem pro výhru v prvním pražském utkání 0:11. Mladý hráč z Třebíče vydržel na nadhazovacím kopci celý zápas a neumožnil Pražanům jediný bod. V tom jej vydatně podpořila bezchybná obrana celého týmu Nuclears a skvělá pálka. Michal Břeň zaznamenal první homerun a celkově si Třebíčští připsali 16 odpalů s devíti staženými doběhy.

Druhý zápas odházeli za hosty Američan Braden Lee a odchovanec Nuclears Kamil Pejchal. Oba umožnili soupeři pouze po jednom doběhu. K výhře 2:18 opět přispěla bezchybná obrana a silná pálka Třebíče. Zde se vedle zkušených hráčů úspěšně prosazuje i mladíček David Sklenář. V posledním utkání zaznamenal jednometový a trojmetový odpal, plus dva stažené doběhy.

Zítra hostují Nuclears na hřišti Olympie Blansko, která na první vítězství stále čeká a proti Třebíči se bude chtít prosadit. Muži Nuclears se představí znovu před domácím publikem o týden později, kdy Na Hvězdě hostí Klasik Frýdek-Místek.