Každoroční zastavení tentokrát návštěvníkům nabídne zcela novu podívanou.


„Celý koncert bude trochu jiný, než jsou moji fanoušci zvyklí,“ sdělil na úvod zpěvák Jakub Smolík. „V průběhu koncertu zazní nejen starší písničky, ale i ty nové z právě vydaného CD Ať se zastaví čas, které jsem dotočil ve studiu. A právě tyto nové skladby doprovodí videoprojekce, ale víc prozrazovat nebudu,“ dodal Jakub Smolík.


Osvědčené hity


Návštěvníci se mohou těšit na hity Až se ti jednou bude zdát, Ave Maria nebo Zachraňte milenky a celou řadu dalších. Možným překvapením bude společné vystoupení oblíbeného zpěváka s místní dívkou. „Ano, možná spolu opravdu na pódiu vystoupíme. Na jedné akci v Třebíči mě oslovila, že by si ráda se mnou zazpívala. Před koncertem proběhne ještě zkouška, a pokud to půjde, zazpíváme si spolu během koncertu,“ potvrdil zpěvák.


A co dalšího chystá Jakub Smolík pro své fanoušky? „Vzhledem k tomu, že jsem nyní dotočil CD, tak mě už čeká „pouze“ vydání DVD z mého koncertu v kostele,“ upřesnil Jakub Smolík.


Na čtvrtečním koncertě Jakuba Smolíka doprovodí jeho kapela ve složení Pavel Geisler – bicí, Karel Jaksch – baskytara, kontrabas, František Kasl – kytara, Lenka Kopecká – housle, Martin Krč – piáno, klávesy, Richard Procházka – sólová kytara a Kateřina Steinerová - zpěv.


Koncert romantického zpěváka české pop – music, který má na svém kontě více než dvacet alb, začíná zítra v 19 hodin v divadle Pasáž.