pátek 3. února

Třebíč

Třebíčské ozvěny

Galerie Malovaný dům, do 19.února.

Grafiky, malba, ale i umělecky vázané knihy, to vše je k vidění v Galerii Malovaný dům. Celkem tu svá díla až do 19. února vystavuje jedenáct umělců, a to nejen z Třebíče. Výstava je pro veřejnost otevřena i o víkendu, a to od 10 do 12 hodin a mezi 13. až 17. hodinou.

Kramolín

Mimořádná plavba

Dalešická přehrada, od 13 hodin.

Mimořádná plavba v Kramolíně. Na hladinu dalešické přehrady se loď vydá ve 13 hodin a ten, kdo donese ukázat své vysvědčení, bude mít plavbu zdarma. Ve stejnou hodinu bude loď k dispozici zájemcům i o víkendu.

Náměšť nad Oslavou

Florbalový turnaj

Tělocvična ZŠ Husova, od 9 hodin.

Velký florbalový turnaj je připraven na dnešní pololetní prázdniny v tělocvičně Základní školy Husova v Náměšti. Klání je určeno pro všechny holky a kluky ze základních škol. S sebou sportovní obuv, florbalku, pití a dobrou náladu. Začátek je v 9 hodin, startovné je 10 korun.

sobota 4. února

Dukovany

Mimořádné exkurze

Jaderná elektrárna, od 9 do 13 hodin.

Zájemci o prohlídku části Jaderné elektrárny Dukovany a informačního centra si přijdou na své v sobotu. Na prohlídku je třeba se předem objednat a podmínkou návštěvy je věk 15 let a více a platný občanský průkaz.

Okříšky

Koncert Jakuba Pustiny

Sokolovna, od 17 hodin.

Barytonista Jakub Pustina vystoupí v sobotu odpoledne v okříšské sokolovně. Vystoupení se uskuteční jako součást turné pro obce Kraje Vysočina. Začátek je v 17 hodin.

neděle 5. února

Třebíč

Svatební veletrh

Hotel Atom bude v neděli hostit Svatební veletrh. Na devíti stech metrech čtverečních bude k vidění vše, co ke svatbě patří. Jeho součástí je módní přehlídka a ochutnávky cukroví i vín. Otevřeno je od 10 do 18 hodin, vstupenky 30 korun jsou slosovatelné.