V sobotu 25. června rozezpívá a rozesměje děti i dospělé od 14 hodin Jaroslav Uhlíř. Snad každý zná jeho nezapomenutelné písničky, které vytvořil společně se Zdeňkem Svěrákem. V 16 hodin vystřídá na pódiu Jaroslava Uhlíře kapela Ukulele Orchestra jako Brno. „Minulý ročník sklidil obrovský úspěch, takže letos přijedou zase. Dokážou roztančit celé pivovarské nádvoří," říká s úsměvem Marie Pekárková z pivovaru. Hrají světoznámé hity na ukulele, původem havajský hudební nástroj, který vypadá jako malá kytara. Zazní písničky od Rolling Stones, Beatles, Doors, Toma Jonese, Elvise Presleyho i Michaela Jacksona. V 17.30 přebere hudební štafetu moderní cimbál Réva. Sobotním filmem na dobrou noc budou jak jinak než Postřižiny.

Postřižinské slavnosti jsou pro celou rodinu. „Budeme rádi, když si přijdete poslechnout živé koncerty, dát si skvělé dalešické pivo nebo domácí limonády. Bude to krásný prázdninový start léta v příjemné atmosféře," zve správce pivovaru Ladislav Urban.

Na sobotu jsou připraveny soutěže pro děti i dospělé. Kdo bude mít z dospělých štěstí, může vyhrát soudky dalešického piva. Během celého odpoledne budou v pivovarském sálu nejrůznější deskové hry.

„Deskové hry jsou oblíbenou aktivitou nejen pro děti, ale celé rodiny. A bude z čeho vybírat. Nemusíte se bát, že nejste znalci deskovek. V sále bude lektor, který rád vysvětlí pravidla, pomůže s rozjezdem," popisuje Pekárková. A že si návštěvníci také pošmáknou, to slibují pivovarští kuchaři. Na nádvoří bude letní výčep, udírna s klobáskami, ryby, sýry a zelenina na grilu a … nejlepší bude se přijít přesvědčit na vlastní oči, odpočnout si, vydechnout a užít si víkendové Postřižinské slavnosti s rodinou a známými.