Kabáti na halové turné vyráží po čtyřech letech. Nabídnou show, kde nebudou chybět světelné efekty ani šlehající plameny. Pódium bude umístěno na střed plochy stadionu. Diváci tedy budou moci koncert dobře pozorovat ze všech stran, dokonce mohou stát i přímo u pódia, kde se dostanou do samého srdce celé scény. Kromě těch největších hitů, které kapela nashromáždila za dobu své existence, bude v playlistu nejvíce rezonovat tvorba z posledního řadového alba Do pekla/do nebe. To kapela odehraje téměř celé.

„Zimní stadion v Třebíči bude praskat ve švech. Vstupenky začaly mizet hned při prvním zveřejnění. Ještě ani neodstartovala hlavní propagační kampaň, a ty nejžádanější vstupenky jsou beznadějně vyprodané. Kdo by o koncert stál, má možnost koupit vstupenky na stání, kterých je zatím dostatek," sdělila za pořadatele třebíčského koncertu Monika Freibergová. Lístky na stání vyjdou na 450 korun.

Příznivci kapely rychle skupují i vstupenky na jihlavský koncert, stejně jako v Třebíči jsou vyprodaná místa na sezení a na stání u pódia. „Vstupenky se prodávají výborně. Kdo chce Kabáty vidět naživo, neměl by otálet s nákupem," vzkázal zájemcům manažer kapely Radek Havlíček.