Hru o manželských neshodách, manželské nudě a o řešení těchto problémů mají příležitost vidět diváci v Moravských Budějovicích. Představení Divadla Kalich pro čtyři herce a jeden obývák uvádějí v pátek 22. dubna 2016 KulturTop Třebíč a MKS Beseda Moravské Budějovice, v jehož sále se akce od 18 hodin uskuteční.

Barbora Hrzánová je hlavní hvězdou komedie Každý den šťastný den. Spolu s ní ve hře hrají Zbigniew Kalina, který je stejně jako Hrzánová nositelem Ceny Thálie, Libor Jeník a Pavla Rychlá Vojáčková. Inscenaci nastudovala režisérka Lída Engelová.

Konverzační komedii napsal estonský herec, dramatik a písničkář Jaan Tätte. Se smyslem pro nadsázku a absurditu přináší svérázný lék na manželskou nudu bigamii. Na jevišti tento experiment vypadá tak, že Barbora Hrzánová do poněkud unaveného manželství přivede svůj nový idol, aby společně žili v triu. A to přináší řadu překvapivých a absurdních situací…

Vstupenky na představení Divadla Kalich v Moravských Budějovicích jsou v prodeji od tohoto týdne. Zakoupit je lze v CK Azzurro v Třebíči na Stařečce a také v Informačním centru v Moravských Budějovicích. Vstupné je 390 a 430 korun.