Hosté začali zostra, v první části byli lepší a brzy se ujali vedení Krutišem. Domácí ale měli také šance a po jedné z nich vyrovnali zásluhou Kaminského. Po změně stran zabral Pelhřimov, ale jediná branka prostřední části padla na opačné straně, když ve vlastním oslabení vrátil Žihadlům vedení Lupač. Ve třetím dějství se konal ze strany Spartaku velký obrat, při kterém dali hostitelé pět gólů a na ty soupeř odpověděl jen dvakrát.

„Po dvou třetinách jsme vedli 2:1, ale pak udělali chyby. Zatím hrajeme každý zápas v jiné sestavě, zkoušeli jsme ještě jednoho brankáře a obránce. Od příštího týdne už bychom chtěli kádr ustálit a hrát s těmi, se kterými počítáme na sezonu. V Pelhřimově jsem byl spokojen s výkonem v prvních dvou třetinách, ale je to přátelák,“ shrnul trenér Žihadel Augustin Žák.

PELHŘIMOV – M. BUDĚJOVICE 6:4

Branky a nahrávky: 17. Kaminsky (Martin Hadrava), 43. Kaminsky (Marek Hadrava, Martin Hadrava), 45. Martin Hadrava, 54. Martin Hadrava (Marek Hadrava), 55. Martin Hadrava (Kohút), 56. Bezděk – 6. Sobotka (Krutiš), 35. Lupač (Pelikán), 46. Havel (Kabelka), 57. Lupač (Krutiš). Třetiny: 1:1, 0:1, 5:2. Pelhřimov: Hamalčík (Formánek) – Kubát, Kalenda, Kohút, Port, Adam, Shaula, Vysloužil, Hadrava Marek, Hadrava Martin, Votápek, Kaminsky, Kopic, Plachý, Bezděk, Siřiště, Šulák, Linhart. Moravské Budějovice: Čáp (Vacek) – Kliment, Kabelka, Pelikán, Sobotka, Pucher ml., Kovář, Mikeš, Pucher st., Havel, Lupač, Krutiš, Matějka, Hačecký, Horký, Všetečka, Niederhafner.