Lídr soutěže tým Žihadel bude chtít na půdě druhého týmu tabulky uspět a podle slov trenéra Rudolfa Cakla to úplně neřešitelný problém nebude.

„Co se dívám na jejich výsledky, tak většinou vyhrávají jen o gól nebo o dva a mají dobrého gólmana Tučka. Také spoléhají na brejky a góly Petra Mokrejše, když jeho i útočné výpady Brumova pokryjeme a podaří se nám dát rychlé góly, tak uspějeme,“ má jasno kouč Žihadel.

Pro něj je zítřejší soupeř z Valašska, se kterým mají jeho svěřenci vyrovnanou vzájemnou bilanci, bude neznámou.

„Já jsem proti Brumovu-Bylnici osobně nehrál, ale co říkali kluci je, že tam přišli asi o sedm hokejek. Tak čekáme, že to bude mančaft, který bruslařsky nestačí. Třeba po našem zápase s Boskovicemi jsem o nich řekl, že půjdou nahoru, teď jsou čtvrté a Brumovu daly 9:3,“ uvedl na adresu soupeře budějovický kormidelník.

Ten by měl mít k dispozici kompletní kádr. „Nikdo se v minulém zápase nezranil. Naopak do se sestavy se nám vrací Marcel Hrbáček, který měl v minulém zápase volno a nastoupí zpět do první lajny. Také bude Lukáš Dostál, kterého zařadím zpět do druhé pětky,“ prozradil Cakl.

Žihadla tak na Zlínsko odcestují ve větším počtu hráčů. „Pojedeme tam kompletní i s náhradníky pro případ, že by jejich hra byla nějaká záludná,“ svěřil se šéf moravskobudějovické lavičky.