TŘEBÍČ – HODONÍN 10:1
Domácí utkání prakticky rozhodli v úvodním dějství, ve kterém se střelecky prosadili pětkrát. „Od první třetiny jsme nastoupili s aktivním a velmi důrazným hokejem. Drželi jsme se častěji na puku, dostávali do šancí a výsledkem bylo pět gólů," pravil třebíčský kouč Štěpán Oberreiter. Po změně stran jeho tým měl nadále více ze hry a přidal další čtyři trefy.

„Ve druhé části jsme pokračovali ve stejném výkonu a ve třetí třetině se utkání jen dohrávalo. Kluci hráli s dobrým nasazením, a tak by ten hokej měl vypadat. Dali jsme pěkné góly. Jsme maximálně spokojení," hodnotí trenér Horácké Slavie.
Branky a nahrávky: 3. Michálek (Erat), 4. Nejedlý (Bednář, Marek), 7. Nejedlý (G. Havelka), 19. Bednář (Michálek), 28. Bednář (Erat), 31. Erat (Michálek), 35. Michálek (Erat), 36. Michálek, 41. Michálek (Bednář, Erat) – 51. Svoboda. Rozhodčí: Ondráček – Brabec, Kotrba. Vyloučení: 3:2. Využití: 1:0. Diváci: 50. Třetiny: 5:0, 4:0, 1:1. Třebíč: Šoustal (35. Trnka) – Erat, Strnad, G. Havelka, Svoboda, Vlk, Marek – Michálek, Bednář, P. Trnka – Dvořák, Nejedlý, Pacalová – Pacal, Lupač, Pavelka.

FRÝDEK-MÍSTEK – TŘEBÍČ 4:2
Hosté už ve třetí minutě po ztrátě puku na vlastní modré čáře a přesné střele Papaje inkasovali. Třebíč odpověděla, když ve středním pásmu našel Bednář Dvořáka, který se prosmýkl obranou a bekhendovým blafákem nedal domácímu brankáři šanci.

„První třetina byla z naší strany nejpovedenější. Hráli jsme aktivně, měli více ze hry, ale proměnili jen jednu šanci. Po třech ubráněných oslabeních jsme srovnali," řekl třebíčský kouč Karel Vejmelka.

Ve 27. minutě vyřešil situaci dva na jednoho parádní přihrávkou třebíčský Michálek, Dvořák opět prokázal šikovnost v nájezdu na gólmana a Horácká Slavia vedla. Jenže o pět minut později bylo srovnáno, když lehlé nahození Veselého od modré skončilo v síti. Za další tři minuty využil Frýdek-Místek přesilovku, když obránce Kozubek svižnou střelu přes hradbu těl otřel o tyč – 3:2.

„Ve druhé třetině jsme potrestali chybu domácích a vedli. Ale poté jsme inkasovali laciný vyrovnávací gól na 2:2, následně domácí dobře sehráli přesilovku a prohrávali jsme," posteskl si trenér Horácké Slavie.

Domácí Papaj zkraje závěrečné části nahodil zápěstím kotouč od modré na Trnku a puk skončil za jeho zády. Domácí pozorně bránili a čekali na brejky. Po jednom kontru mohli zvýšit, ale trestné střílení za hození hokejky Trnka vychytal. V samotném závěru měla Třebíč přesilovku a následně hrála i power-play, ale branku nevsítila.

„Ve třetí třetině jsme chtěli srovnat, ale hned na úvod nás zaskočila laciná branka. Pak už se domácí zatáhli a v pěti bránili. Posledních deset minut jsme hráli tři oslabení, takže k výraznějšímu tlaku jsme se ani nemohli dostat," uzavřel hodnocení Vejmelka.
Branky a nahrávky: 3. Papaj (Krzak, Srníček), 32. Veselý, 35. Kozubek (Hysek, Krzak), 41. Papaj (Krzak) – 15. Dvořák (Bednář), 27. Dvořák (Michálek). Rozhodčí: Polášek – Čahoj, Vančo-Minařík. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:0. Diváci: 39. Třetiny: 1:1, 1:1, 2:0. Třebíč: Trnka – Erat, O. Havelka, Strnad, G. Havelka, Svoboda – Michálek, Bednář, Dvořák – Nejedlý, Pacalová, Lupač – Pacal, Pavelka.