Tým z Vysočiny sehrál poslední utkání v první polovině února, ale to nebylo na výkonu stejně jako absence znát. „Nastoupili jsme po čtrnáctidenní přestávce a bez sedmi hráčů základní sestavy, kteří buď chyběli a nebo byli posunuti do staršího dorostu," vysvětluje trenér Třebíče Štěpán Oberreiter.

Jeho svěřenci vykročili za plným bodovým ziskem až v prostřední části, kterou vyhráli 3:1. „První třetina byla vyrovnaná, ve druhé jsme zlepšili pohyb a hlavně se prosadili individuálně. První tři góly byly zakončeny střelou pod víko," těšilo hostujícího kouče.

Po obrátce byla hra rozkouskována častými vyloučeními, ovšem Horáci náskok uhájili a na kontaktní gól domácích odpověděla po brejku a spolupráci s Vedralem zakončující Škrdlová.

„Třetí třetina byla ve znamení hodně vyloučených z naší strany, ale všechna oslabení včetně tří proti pěti jsme ubránili a dostávali se do brejků. Výborným výkonem nás podržel Šimon Dobrovolný, který zlikvidoval spoustu šancí domácích. Do sestavy jsme zapracovali čtyři starší žáky, kteří vůbec nezklamali, což je příslib pro další sezonu," byl spokojen Oberreiter.

KRKONOŠE – TŘEBÍČ 2:4
Branky a nahrávky: 39. Šachler (Voděrek), 42. Novák (Kroh) – 29. Mojdl (Vedral), 34. Vedral, 37. Svoboda, 58. Škrdlová (Vedral). Rozhodčí: Kubišta – Bednář, Runštuk. Vyloučení: 4:8. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 45. Třetiny: 0:0, 1:3, 1:1. Třebíč: Dobrovolný – Škrdlová, Němec, Patočka, Linhart, Růžička – Spilka, Mojdl, Vedral – Šaroun, Doležal, Svoboda – Přidal, Hrnčíř, Kotačka.