TŘEBÍČ B – OKŘÍŠKY 2:1
Více šancí si vypracovali aktivnější domácí, kteří se ujali vedení přesnou trefou Válka do šibenice ještě v prvním poločase. Okříšky kupily řadu chyb a tím se otevíraly brankové příležitosti právě pro juniorku Horáckého fotbalového klubu, která byla herně lepším týmem.

Hostitelé se ale prosadili pouze jednou a gól Holého se nakonec ukázal jako rozhodující. Účastník krajského přeboru už jen stačil korigovat Tůmou, který lobem překonal vybíhajícího brankáře Procházku.

„Byli jsme lepší, ale opět jsme neproměnili řadu šancí," shrnul třebíčský trenér Pavel Němec.
Góly Třebíče: Válek, Holý. Poločas: 1:0. Třebíč B: Procházka – Pohořílský, Mašek, Valík, Oberreiter – Valíček, Zbožínek, Kovář, Ustohal – Válek, Staněk. Střídal: Holý.

KOUTY – VĚŽNICE 1:0
Staronový účastník I. A třídy sehrál své páté přípravné utkání, tentokráte na umělé trávě v Havlíčkově Brodě. Kouty rozhodly o osudu zápasu už v deváté minutě, kdy Coufal dorazil nebezpečnou střelu Nestrojila. Celek z Třebíčska byl až na jednu pasáž zkraje druhého poločasu lepší, ale další šance zůstaly nevyužity. Za zmínku stojí sólo agilního Cejpka, které však brankou neskončilo.

„Po celé utkání jsme byli lepší. Dobře jsme kombinovali, ale šance se nám nedařilo proměňovat. Co mě ale ještě více mrzí je zranění Zdeňka Doležala, který má pohmožděný kotník," posteskl si koutecký lodivod Richard Chylík.
Gól: 9. Coufal. Poločas: 1:0. Kouty: Veselý – Hrubý, Růžička, Paiskr, Navrkal – Štveráček (63. Dočekal), Roušar, Nestrojil, Doležal (16. Vyzíbla) – Cejpek, Coufal.

VLADISLAV – VELKÁ BÍTEŠ B 2:0
Nováček I. A třídy dospěl na třebíčském hřišti s umělým povrchem k prvnímu vítězství během přípravného období rapidně zlepšeným výkonem.

„Konečně jsme se vyvarovali chyb, ze kterých jsme v předchozích zápasech inkasovali," těšilo vladislavského trenéra Lubomíra Venhodu.
Jeho svěřenci byli po celé utkání lepším týmem. Mužstvo z Třebíčska se ujalo vedení už ve 13. minutě zásluhou Ondřeje Venhody. Ten po změně stran proměnil pokutový kop a dal tak výsledku konečnou podobu.

„Výrazně jsme se zlepšili, kombinovali a dalo se na naší hru koukat. Vytvořili jsme si ještě řadu šancí, které ale zůstaly nevyužity. Byl to zatím náš nejlepší zápas v přípravě," spokojeně zhodnotil vladislavský kouč.
Góly: 13. a 67. O. Venhoda (druhý z PK). Poločas: 1:0. Vladislav: Otruba ml. – D. Ciprys, O. Venhoda, Otruba st., Pavlík – Zeman, Orálek (60. Hekrla), Krátký, Vyletěl – L. Venhoda, Petz (65. Macek).