Divize D st. dorostu
PEHLŘIMOV – TŘEBÍČ 3:1
Hosté začali zakřiknutě. „Nedařila se nám kombinace, soubojů jsme se zúčastňovali pozdě a tím jsme domácí dostávali do hry," komentoval třebíčský trenér Pavel Němec starší. Jeho svěřenci začali po 25 minutách soupeře přehrávat a dostávat se do šancí. Hronka ale vychytal pelhřimovský gólman. Doležal ve slibné příležitosti minul branku. Holý netrefil míč před prázdnou bránou a nakonec z toho byla tyč. „V naší obranné hře byly chyby, které soupeř v první půli netrestal. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami. Zbytečně jsme zdržovali hru zpětnými alibistickými přihrávkami a vytvořené šance likvidovali brankáři," popisuje Němec.

Horácký klub poslal krátce po změně stran Doležal, který z penalty potrestal faul na agilního Hronka. „Po přestávce jsme měli dvě šance, které jsme nevyužili," doplňuje hostující lodivod. Jenže pak fauloval střídající brankář Procházka protihráče a domácí z trestného kopu srovnali.

V 74. minutě ztratili míč Třebíčští na útočné polovině, následoval brejk, který vyústil faulem Renáta a z nařízené penalty šli hostitelé do vedení. „Sterilně jsme bránili s nesmyslným faulem v pokutovém území," kroutil hlavou hostující kormidelník. Jeho tým ještě měl několik šancí na vyrovnání, které ale nevyužil a pak se dostal do křeče. Domácí pak po přečíslení upravili na konečných 3:1. „Po výkonu, přístupu a nepokory jsme si nezasloužili bodovat. Domácí byli připraveni vyhrát, my ne," uznal Němec.
Góly: 59. Bumbálek, 74. a 81. Mazanec (první z PK) – 49. Doležal (PK). Rozhodčí: Ságl. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 0:0. Třebíč: Hagara (46. Procházka) - Hrbáček, Suchna, Renát, Bence – Holý (42. O. Uličný), Pecka, Novák, J. Uličný - Doležal, Hronek.

Divize D ml. dorostu
PELHŘIMOV – TŘEBÍČ 2:6
Hosté od úvodních minut zatlačili soupeře na jeho polovinu a už ve třetí minutě otevřel skóre Macek. Domácí se díky aktivitě soupeře nedostávali do hry a Třebíč si dál vytvářela šance. Ve 21. minutě zvýšil Maleta. O čtyři minuty později využil Pelhřimov nedorozumění obrany a snížil. Na poločasových 1:3 však upravil za dalších šest minut Bence.

Druhé dějství začalo stejně jako to první. Po dvou minutách hry skóroval opět Macek a Horácký klub měl více ze hry. Neuplynula ještě hodina hry a dvěma slepenými góly zvýšil stoper Holík už na 6:1 pro Třebíč. Pelhřimovští stačili porážku jen zmírnit. „Celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě vezeme tři body," hodnotí trenér HFK Třebíč Ivoš Nejedlý.
Góly: 25. a 70. Viktora – 3. a 42. Macek, 21. Maleta, 31. Bence, 58. a 59. Holík. Rozhodčí: Petrlík. ŽK: 0:1. Diváci: 50. Poločas: 1:3. Třebíč: Šplíchal – M. Vala, Holík, Kouřil, Šabata - Dušovský, Š. Vala, Mitáš – Bence (41. Meczl), Macek, Maleta.