Pouze Jaroměřice a Moravské Budějovice remizovaly, ostatní týmy vyhrály.


JANOVICE – HARTVÍKOVICE 0:1
„Utkání jsme začali vlažně, domácí nás svírali do útočných kleští, ale naštěstí pro nás neproměňovali šance“ hodnotí hru svých svěřenců trenér Karel Kolesa a dodává: „Pasivní hru v úvodním dějství jsem musel svým svěřencům v kabině o přestávce patřičně vytknout a výsledkem byla zlepšená hra s velkým počtem šancí. Janovice se ve druhém poločase dostaly pouze do jediné šance po brejku, když domácí útočník netrefil prázdnou branku, a tak udeřilo na druhé straně. Pět minut před koncem se trefil David Jirgl. Domácí se už na odpověď nezmohli“ popisuje Kolesa.


JAROMĚŘICE – IVANČICE 1:1
Fotbalisté Jaroměřic na závěr letní přípravy pro svůj premiérový ročník v krajském přeboru měli podle kouče Petra Macháčka těžkého soupeře.
„Na hřišti v Rouchovanech jsme odehráli velice kvalitní zápas se slušným počtem šancí. V první půli jsme byli o poznání lepší, když jsme vstřelili úvodní gól zápasu. Potom jsme pokračovali v naší útočné hře, ale z tlaku jsme další branku nepřidali. Ve druhém dějství se karta obrátila a taktovku převzali hráči Ivančic, kteří se herně zvedli a začali nás přehrávat, až nám dali vyrovnávací gól. Pak jsme se po zbytek utkání pouze bránili,“ zakončuje své hodnocení.


HFK TŘEBÍČ B – JEVIŠOVICE 6:0
Fotbalisté třebíčské rezervy hostili v generálce na novou sezonu krajského přeboru tým Jevišovic.
Trenér domácích Petr Kylíšek k zápasu uvádí: „Od začátku jsme svého soka jednoznačně převálcovali a o vítězi bylo rozhodnuto již po poločase, ve kterém jsme si s chutí zastříleli. Po změně stran už se už dohrávalo v poklidu, za zmínku stojí jen dvě branky, o které se podělili Durajka s Řezáčem.“


PŘIBYSLAVICE – M. BUDĚJOVICE 2:2
Hosté vstoupili do zápasu pasivně a domácí je za to potrestali dvěma góly do konce prvního dějství. Ve druhém poločase se fotbalisté Moravských Budějovic herně zvedli a zatlačili svého soupeře do defenzivy a odměnou jim bylo vyrovnání.
Nejprve čtvrt hodiny před koncem utkání hostující Marek Černý neproměnil pokutový kop, posléze si Přibyslavičtí dali vlastní gól a dílo zkázy pro domácí dokonal hostující útočník Marek Černý, který svým spoluhráčům odčinil neproměněnou penaltu a tím svůj tým zachránil od porážky.
Hostující trenér Pavel Vranka k zápasu uvádí: „Dnes jsem byl výkonem svých svěřenců v prvním poločase zklamán. Nevytvořili jsme si žádnou šanci, ale ve druhém dějství mě kluci potěšili tím, že nesložili zbraně a i přes únavu dokázali zabrat a vyrovnat,“ dodává.


OKŘÍŠKY – KOUTY 2:0
Spokojený s výsledkem posledního přípravného utkání byl domácí trenér Martin Mašek.
„Utkání se hrálo včera dopoledne za těžkých klimatických podmínek, i přesto jsme šli ve dvanácté minutě do vedení po gólu Ježka. Po změně stran přidal pojistku Valenta. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, když Ježek krátce po druhém gólu trefil tyč. O čtyři minuty ho napodobil Ivo Večeřa, který nastřelil spojnici tyče a břevna.“


JEMNICKO – JEVIŠOVICE 5:3
Tým Jemnicka se generálce na novou sezonu představil na hřišti Vratěnína proti Jevišovicím. V prvním dějství Jemničtí svého soka přehrávali ve všech směrech, a to jak kombinačně a tak i v počtu střel na branku.
Fotbalisté Jevišovic se v prvním poločase zmohli pouze na gól z penalty.
Jemnický trenér Martin Kincl druhou půli hodnotí z pohledu svých svěřenců kriticky a říká: „Zápas jsme dobře začali, ale místo toho, abychom ve druhém dějství rozhodli a dohráli v exhibičním tempu, tak jsme se v defenzivě dopustili dvou hrubých chyb, které soupeř potrestal a tím zkorigoval výsledek.“

JIŘÍ OBORNÝ