ROKYTNICE – TŘEBELOVICE 2:2
Zápas mužstev, které by se měly pohybovat v horních patrech tabulky, měl rozdílné poločasy. V úvodním dějství měli více ze hry domácí, které poslal do vedení Dalecký a za necelou čtvrthodinu zvýšil Jičínský. Ovšem další šance Rokytnice jako samostatné úniky Vahily a střelce druhé branky zůstaly nevyužity.

Po změně stran měli navrch hosté. Třebelovice vrátil do zápasu zkraje druhé půle Jurka a v závěru se postaral o dělbu bodů Tomáš Michal. „Po prvním poločase jsme měli vést vyšším rozdílem, ale nedali jsme šance. Ve druhé půlce byly o něco lepší Třebelovice, zaslouženě vyrovnaly," hodnotí rokytnický kouč Pavel Vlašín.
Góly: 10. Dalecký, 23. Jičínský – 47. Jurka, 86. Michal. Rozhodčí: Carda. ŽK: 1:4. Diváci: 70. Poločas: 2:0. Rokytnice: Němec – Šulc, P. Svoboda, R. Sochna, J. Herbrych – Široký, Křeček, Polovčík, Vahila, Dalecký – Jičínský (73. Talpa). Třebelovice: Nesiba – Čurda, Šimka, Kotačka, Sláma – Kapko, Šplíchal, T. Michal, Jurka – Navara, Černý.

CHLÍSTOV – BŘEZNÍK 3:1
Chlístovu se vydařila odveta proti soupeři, se kterým na konci předminulé sezony prohrál boj o záchranu. Utkání nabídlo vyrovnanou partii se šancemi na obou stranách. Domácí se ujali vedení už v deváté minutě po trestném kopu Hrbáčka. Na konci poločasu zvýšil z podobné standardní situace Ferdan. Ve druhém dějství se po rohovém kopu prosadil M. Ježek a Chlístov vedl už 3:0. Březník stačil už jen korigovat zásluhou Vyskočila pět minut před koncem.
Góly: 9. Hrbáček, 45. Ferdan, 71. M. Ježek – 85. Vyskočil. Rozhodčí: Voborný. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 2:0. Chlístov: Belvončík – Kuchařík, Uhlíř, Brestovský (61. Smolík), Hrbáček, Ferdan (81. Růžička), M. Rygl (46. P. Ježek), L. Rygl, M. Ježek, Pokorný, Svoboda. Březník: M. Franěk – Čumplík, Pejpek, Nováček, M. Dvořáček – V. Franěk, Lechner, Sobotka, Musil – Flesar, V. Rybníček (73. Vyskočil).

TŘEBENICE – LIPNÍK 2:1
Souboj loňského nováčka s tím letošním nabídl pohlednou fotbalovou podívanou. V úvodní dvacetiminutovce měli více ze hry domácí, kteří se ujali vedení zásluhou Kunceho. Poté vyrovnali hru hosté, kteří srovnali krok i ve skóre. Po rohu Lipníka si míč nešťastně srazil do vlastní sítě brankář. Hostující hráči se poté zvedli a byli aktivnější. V závěru poločasu zahrozily Třebenice, když Kocmánek nastřelil tyč.
Po změně stran pokračovala vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách. Hostitelé mohli jít znovu do vedení, ale Čtveráčkův pokus skončil na břevně. Domácí se dočkali až v 76. minutě po úniku Řezáče, kdy jeho střelu doklepl do sítě Kocmánek. Střelec druhé branky mohl poté zvýšit, ale opět rozezvučel tyč. Možnosti na vyrovnání měl také Lipník, ale podruhé už vyrovnat nedokázal. Šťastnější Třebenice si tak dokráčely pro první tři body.
Góly: 9. Kunce, 76. Kocmánek – 15. vlastní. Rozhodčí: Navrkal. ŽK: 1:3. ČK: 0:1 (82. T. Pokorný). Diváci: 50. Poločas: 1:1. Třebenice: Nykl – V. Fiala ml., Svoboda, Buchal, Machát, Řezáč (87. V. Fiala st.), Kunce, Marek Ondráček (66. Tříletý), J. Fiala, Kocmánek, Štveráček. Lipník: Chocholouš – P. Pokorný, V. Svoboda (77. A. Matoušek), Kisela, O. Svoboda, Hutař, Macháček, Lojka (79. Roubec), Brabenec.

BLATNICE – NÁMĚŠŤ-VÍCENICE B 2:4
Utkání začalo ve vysokém tempu. Hosté kontrolovali hru, ale domácí hrozili z protiútoků. Ve 26. minutě měla Blatnice výhodu pokutového kopu, ale Michal Trnka Bednáře neprostřelil. Rezerva Náměště o minutu později využila svou šanci a šla zásluhou Kučery do vedení.
Ve druhé půli domácí začali tlačit a hnali se za vyrovnáním, kterého se dočkali v 50. minutě po krásné kombinaci zakončené střelou Budi. Soupeř si ale po chvíli vzal vedení zpět. Jenže Blatnice za tři minuty nato znovu srovnala, tentokrát Sovou. Jenomže záložní mužstvo Náměště dvakrát skórovalo v rozmezí tří minut a bylo rozhodnuto.
Góly: 50. Buďa, 65. Sova – 27. a 75. Kučera, 62. Musil, 75. Franěk. Rozhodčí: Pfeifer. ŽK: 2:1. Diváci: 80. Poločas: 0:1. Blatnice: Holík – Foltýn, Prokeš, Chrásta (79. Michal Šabatka), Tomšíček, J. Trnka, M. Trnka, Marek Šabatka, Buďa, Sova, Pokorný. Náměšť-Vícenice B: Bednář – Dočkal, P. Kopuletý, Franěk, Eliáš, Sázavský, Blažek (20. M. Veselý), Kučera, Sobotka, V. Kopuletý (63. P. Veselý), Musil.

RUDÍKOV-TRNAVA – VÝČAPY 1:0
Lépe začali hosté. Po centru došlo na hlavičkový souboj a brankář Večeřa se musel vytáhnout. Domácí odpověděli rychlým kontrem Komínka, který zakončoval mimo tyče. Komínek se poté dral do další šance po narážečce s Jašou, ale výčapský obránce jej podle všeho podrazil, ale penalta se nepískala. Tentýž rudíkovský hráč měl možnost do třetice, ale obránci jeho střelu srazili na roh. Pak trefil ze 30 metrů jeho spoluhráč Pažourek mladší tyč.

Hostitelé se dočkali ve 32. minutě, kdy Komínek poslal pas na pravou stranu Jaškovi a ten posadil centr na hlavu Pažourka mladšího – 1:0. Domácím poté nebyl uznán gól Komínka pro postavení mimo hru.
Rudíkov se musel ve druhé půli obejít bez zraněného brankáře, kterého mezi tyčemi nahradil Benáček. Zkraje druhé půle domácí chybovali a po následném brejku zvonilo za Benáčkem břevno. Náhradní gólman se poté musel zaskvět proti střele ze 30 metrů, kterou vyrazil jen roh.

Podobně skončila na opačné straně šance Komínka, který se obtočil kolem hostujícího beka. Výčapy po dalším brejku nastřelily tyč. Snažícím se hostům postupem času docházely síly, a tak měl možnosti do otevřené obrany soupeře. Rudíkov však vedení nepojistil, ale to jej mrzet nemuselo.
Gól: 32. Pažourek ml. Rozhodčí: Sedláček. ŽK: 4:3. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Rudíkov-Trnava: Večeřa (46. Benáček) – Pažourek st., Šula, Štolpa, Malec, Jašek, Salák, M. Mikyska, Pažourek ml., Jaša (81. L. Mikyska), Komínek (86. Partl). Výčapy: Krátký – Dolák, Nikrmajer, J. Jeleček, Jonáš (75. T. Kuchera), Pecka, Semerád, L. Jeleček (81. Kašpárek), Večeřa (46. N. Kuchera), D. Matoušek (72. Macek), Šimeček (34. T. Matoušek).

OKŘÍŠKY B – JAKUBOV 5:2
Do utkání na těžkém terénu vstoupili lépe domácí a v desáté minutě po brankách Bastla vedli už 2:0. Jakubov se rychle oklepal a ve 12. minutě snížil Forman. Bastl však do poločasu zkompletoval hattrick a rezerva Okříšek šla do kabin s dvougólovým náskokem. Ve druhé půli se dlouho hrála vyrovnaná partie. V 65. minutě uklouzl Beneš a hostující Veselský snížil opět na rozdíl jedné branky. Domácí však zabrali a po gólu Večeři i proměněné penaltě za faul na téhož hráče odskočil o tři branky. Závěr si už Okříšky pohlídaly a ze šesti zápasů vytěžily šesté vítězství.
Góly: 6., 10. a 26. Bastl, 70. Večeřa, 72. Valenta (PK) – 12. Forman, 65. Veselský. Rozhodčí: Cabadaj. ŽK: 1:3. Diváci: 120. Poločas: 3:1. Okříšky B: Syrový – Z. Ryšavý, Netolička, Beneš, Novotný, Jeřábek, R. Ryšavý, Večeřa (76. Rampír), Zeman, Bastl (46. Vostal), Valenta (72. Molák). Jakubov: Klíma – Nedvědický, Dvořák, Kafka, Smetana, Forman (76. Soukup), Benda, Ráb (69. Vrbka), Tržil (36. Dostál), Veselský, Dunkler.

ŠEBKOVICE B – N. SYROVICE odloženo
Utkání se bylo pro nezpůsobilý terén odloženo.