TŘEBÍČ B – RAJHRADICE 1:1
Domácí hráči měli v den svého prvního přátelského zápasu náročný program. „Utkání jsme absolvovali po náročném dopoledním tréninku, což se mohlo na hře podepsat. Byli jsme těžkopádní a nebyli aktivní, jak obvykle býváme," komentuje domácí trenér Pavel Němec mladší.

Herní projev mužstva strádal, a proto třebíčští mladíci navíc než remízu neměli. „Další věcí je, že jsme ve hře spoustu měli nepřesností a ztráceli míče, aniž bychom byli pod tlakem soupeře. Ze zápasem spokojení nejsme a to jak s hrou, tak i s výsledkem," hodnotí domácí lodivod.
Gól Třebíče: Pecka. Poločas: 0:1. Třebíč B: Ujčík (46. Procházka) – Oberreiter, Pecka, Mašek, Bence – Staněk, Novotný, Šmíd, Kovář – Tsuchiya , Doležal. Střídal: Hronek.

TŘEBELOVICE – ÚNANOV 5:2
Trenéři museli řešit už před zápasem složení. „Pořádně jsme se nesešli, a tak jsme hráli v deseti," vysvětluje třebelovický trenér Bohuslav Veverka.
I tak si jeho svěřenci s jihomoravským soupeřem poradili. Nováček I. B třídy na Vysočině si v prvním poločase vypracoval těsný náskok, který po změně stran zvýraznil a dokráčel tak pro vítězství. „Byl to klasický přípravný zápas. Hrálo se s chutí a šance měl i soupeř, který je ale neproměnil. Mohli jsme i prohrát," shrnul třebelovický kouč. 
Góly Třebelovic: vlastní, Navara, J. Čurda, Krula, Jurka. Poločas: 2:1. Třebelovice: Nesiba – Michal, J. Čurda, Kotačka, Pavel Sedlák – Navara, Petr Sedlák, Jurka, Krula – Novotný.