RAPOTICE – N. SYROVICE 2:2
Souboj již zachráněného týmu s o postup bojujícími hosty nabídl atraktivní fotbalovou podívanou se šancemi na obou stranách. Více příležitostí však měly Nové Syrovice, které po parádním pasu za obranu poslal do vedení Dvořák. Rapotice odpověděly ještě do přestávky Milanem Lašem, který z penalty potrestal faul Foumy na Illka.

Nováčkovi soutěže vyšel vstup do druhé půle, když podruhé Ješinu v brance domácích překonal Toman. Novosyrovičtí se postupem času zaměřovali víc na defenzivu a přenechávali iniciativu nadšeně bojujícímu soupeři. Hostitelé byli za snahu odměněni v závěru, kdy druhý pokutový kop proměnil kapitán Milan Laš. Remíza však hostům stačila a příští sezonu si zahrají I. A třídu, ze které loni sestoupily právě Rapotice.
Góly: 39. a 90. Milan Laš (oba z PK) – 22. Dvořák, 49. Toman. Rozhodčí: Havlín. ŽK: 5:3. Diváci: 120. Poločas: 1:1. Rapotice: Ješina – Opálka, Milan Laš, J. Matoušek, Švarc – Jašek, Illek, Klusák, Dobeš – P. Matoušek, Sobotka. N. Syrovice: Zavadil – Filipský, Fouma, Toman, Chalupa – Vítek, T. Lang, Dubský, O. Sosnar (89. Janoušek) – Dvořák (90. Weidenthaler), Železný (88. Růžička).

DUKOVANY – KNĚŽICE 7:3
Utkání na závěr sezony nabídlo bezstarostný fotbal. Na obou stranách se více útočilo, než bránilo. Jako první zahrozili hosté, ale nastřelili břevno. Dukovanským naopak vycházely brejky. Domácí se rozstříleli až po nerozhodném poločase. Pěti góly se blýsknul někdejší špílmachr HFK Třebíč Ivo Koníř. „Hosté byli fotbaloví a hodně se snažili, ale narozdíl od nás své šance neproměnili. Kněžice si takto prohrát nezasloužily. Byl to takový klasický poslední zápas, kde se hrálo bez obran," hodnotí dukovanský kouč Rostislav Štork.
Góly: 13., 51., 66., 74. a 90. Koníř, 27. Prokeš, 61. Černý – 21. Krupica, 33. Kourek (PK), 78. Pejchal. Rozhodčí: Voneš. ŽK: 2:1. Diváci: 152. Poločas: 2:2. Dukovany: Boreš – Němec, Řezáč, M. Křišťál, Fojtášek (38. Pelán) – Ferus (46. Železník), Kunc, Prokeš, Hron – Koníř, Černý (75. Veselý).

RAD. SVRATKA – ŠEBKOVICE 3:5
Hosté se ujali vedení po chybě stoperů, Jiří Rygl je přehlavičkoval a Chytra už měl práci snadnou. Za čtyři minuty už ale domácí vedli. Pekárek po Hudečkově centru a srážce stoperů vyplul na malém vápně a prostřelil brankáře. Hudeček měl prsty i v další brance, kterou připravil pro Jinka. Ofenzivní fotbal pokračoval. Ve 27. minutě vyrovnal po povedené kolmici Jiří Rygl, který udělal kličku brankáři a zasunul do prázdné. Ve 40. minutě postupoval Říha sám na Petra, ale ten mu sólo nohou zlikvidoval.
Hned po příchodu z kabiny oslovil Jinek centrem Starého, který předložil míč Josefu Dvořákovi a bylo to 3:2. Z vedení se ale Radešínská Svratka opět radovala jen několik desítek sekund. Štěpán Dvořák vyrovnal na 3:3. V 67. minutě se podruhé prosadil hráč utkání Jiří Rygl, hlavou trkl přesně a znovu otočil pro trenéry bláznivý, ale pro všechny ostatní krásný fotbalový zápas na 3:4. Konečnou podobu výsledku dal po rohu T. Kotačka, jenž hlavičkoval do černého po šesti minutách na hřišti. 

„Z obou dvou stran šlo o pěkné utkání. Na hostech byla vidět euforie z postupu, zápas si užívali. Musím i přes pět obdržených gólů vyzdvihnout výkon našeho brankáře Petra, který pochytal nejméně čtyři vyložené šance. Dnes jsme se dopouštěli zbytečných chyb v defenzivě," mrzelo trenéra Radešínské Svratky Michala Strachoně.
Góly: 21. Pekárek, 23. Jinek, 47. J. Dvořák – 19. Chytra, 27. a 67. J. Rygl, 51. Š. Dvořák, 79. T. Kotačka. Rozhodčí: Fabeš. ŽK: 2:4. Diváci: 100. Poločas: 2:2. Šebkovice: Kuba – Kašpárek, A. Kotačka (73. T. Kotačka), Dvořák, M. Rygl – Říha, Chytra, P. Kotačka (86. Uhlíř), Roupec, Hobza – J. Rygl.