Divize D staršího dorostu
BLANSKO – TŘEBÍČ 0:0
Už první vzájemné utkání v Třebíči, které končilo vítězstvím 2:1 hostů z jižní Moravy, slibovalo zajímavou podívanou. „Čekal nás těžký soupeř, který měl převážně hráče dorazového ročníku. Blansko hrálo dobře i na podzim u nás. Věděli jsme, že to nebude nic jednoduchého," hlásí kouč Horáckého klubu Pavel Němec.
Jeho slova potvrdil samotný úvod zápasu, kdy mohli jít do vedení po rohu domácí, ale Třebíč podržel famózním zákrokem brankář Hagara. Postupem času začali přebírat otěže hosté, kteří hrozili převážně z protiútoků, ale ani jednou příležitost nevyužili. „Buď to jim zachytal gólman a nebo jsme stříleli vedle. Zápas byl vyrovnaný," komentoval hostující lodivod.
Jeho svěřenci sahali po vítězství ve druhém poločase. Jenže Rygl prázdnou branku netrefil a šance Uličného nebo Bastla zůstaly nevyužity. „Někteří kluci by situace museli řešit jinak než egoisticky a také hrát víc pro tým než na sebe," podotýká Němec. Branky se diváci nakonec nedočkali. „Kdo by dal, gól ten by i vyhrál. Ke konci jsme měli několik šancí, kterých bylo na naší straně celkem víc, ale mohli jsme také inkasovat. Za čisté konto vděčíme Hagarovi a díky němu máme aspoň bod, který bereme," hodnotí třebíčský kouč.
Rozhodčí: Kadlec. ŽK: 3:0. Diváci: 40. Třebíč: Hagara – Hovorka (73. Suchna), Pecka, Pánek, Sáček – Čajánek, Bastl – Holý (79. Rybníček), O. Uličný, Hronek (21. Novák) – Rygl.

Divize D mladšího dorostu
BLANSKO – TŘEBÍČ 2:1
Hosté v prvním poločase lídra na jeho půdě přehrávali, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Třebíč se ujala vedení až po změně stran, kdy otevřel skóre Maleta. Blansko odpovědělo hlavou Feika po rohovém kopu. Tentýž hráč sedm minut před koncem dokonal obrat.
„Nepohlídali jsme si jeden roh a soupeř nám vyrovnal. Na to, že jsme hráli na prvním mančaftu, jsme podali dobrý výkon. Kluci bojovali a hráli opravdu dobře. Škoda jen, že všechny body zůstaly v Blansku," shrnul trenér HFK Třebíč Ivoš Nejedlý.
Góly: 67. a 73. Feik – 47. Maleta. Rozhodčí: Mach. ŽK: 1:2. Diváci: 35. Poločas: 0:0. Třebíč: M. Trnka – Hrbáček (76. Holík), Suchna, Šibůrek, Renát – Rybníček (75. Vávra), Novák (57. Štveráček), Benáček, Mitáš – T. Trnka, Maleta.