KNĚŽICE – ŠEBKOVICE 2:6
Domácí sice nezačali zle, ale úvodní branka Krupici moc neznamenala. Pak totiž Mrkvica neproměnil jasnou šanci a Říha srovnal. Chvilku poté si dal šebkovický Pecka vlastní gól, ale ještě do poločasu upravil na nerozhodný stav Štveráček.

Ve druhém dějství měli v úvodu navrch Kněžičtí, ovšem do gólového efektu svou převahu nepřevedli. Zato jednoduchá hra hostů, kteří sázeli na dlouhé nákopy a rychlé brejky, byla účinná. Kašpárek dokonal obrat a Chytra přidal čtvrtou trefu, která Kněžice odrovnala. V závěru tak ještě schytali domácí další dvě rány.
Góly: 26. Krupica, 36. vlastní Pecka – 32. Říha, 41. Štveráček, 67. Kašpárek, 74. Chytra, 85. Durda, 90. Roupec. Rozhodčí: Půlpán. ŽK: 2:3. ČK: 0:1 (80. Pecka). Diváci: 90. Poločas: 2:2. Šebkovice: Kuba – Pecka, Kašpárek (89. Svoboda), Dvořák, Přibil – Říha, Chytra (82. Durda), Večeřa, Štveráček, Roupec – Hobza (77. Eberl).

KŘOVÍ – NOVÉ SYROVICE 2:2
Už v 5. minutě otevřel skóre střelou z velkého vápna k levé tyči Roštinský, k němuž se dostal odražený míč po rohu. Za chvíli však vyrovnal Miroslav M. Sosnar. Hlavičkový souboj prohrál Tichý, míč se dostal právě k Sosnarovi, jenž tísněný Beránkem zakončil k tyči. Ve 22. minutě se dostal do vápna Lukáš Němec a přízemní střílenou nahrávkou oslovil nabíhajícího Roštinského – 2:1.

Zvýšit mohl po pasu za obranu Pollák, ale orazítkoval tyč. Střelu Kaliny pak vytáhl brankář Novák, a tak udeřilo na druhé straně. V nastaveném čase první půle fauloval Šustáček, pro nákop z 35 metrů do vápna si běžel brankář Sára, ale míč mu propadl a T. Lang se dočkal kuriózního gólu.

Po přestávce už moc šancí k vidění nebylo. Hosté sázeli na rychlonohého M. Sosnara, branka už ale i díky brankáři Sárovi nepadla, protože chytil po faulu Polláka pokutový kop. „Utkání bylo divoké a vyrovnané. S remízou ale asi budou spokojenější Syrovice, spíše jsme měli o gól vyhrát," uvedl asistent trenéra Křoví Lukáš Midrla.
Góly: 5. a 22. Roštinský – 10. M. Sosnar, 45. T. Lang. Rozhodčí: Polák. ŽK: 2:4. Diváci: 74. Poločas: 2:2. Nové Syrovice: Novák – Filipský, Procházka, Kopeček, O. Sosnar – Toman, Dubský (46. Fouma), T. Lang, Vítek – M. Sosnar, Dvořák (46. Marek).


ŠTĚPÁNOV – DUKOVANY 2:1
Ve Štěpánově byl k vidění málo atraktivní duel téměř bez šancí. Domácí od 10. minuty prohrávali, po nezdařilém vlastním rohu pláchla dvojice Koníř – Němec. Koníř s míčem pádil po pravém křídle a prudkým pasem na malé vápno nabídl branku dobíhajícímu Němcovi.

Štěpánov měl po většinu času balon častěji na kopačkách, ale to bylo z jeho strany prakticky vše. Oživení přineslo střídání Davida Kintra, který v 84. minutě zavelel k nečekanému obratu. Ještě před ním ale mohl definitivně pojistit výsledek Koníř, jeho rána šla těsně vedle, a tak udeřili domácí. Po rohovém kopu si našel odražený míč David Kintr a vyrovnal. Krátce po něm fauloval před vlastním vápnem Pislcajt a Kutnyk ho za to z přímého kopu potrestal – 2:1.
Góly: 84. D. Kintr, 86. Kutnyk – 10. M. Němec. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 1:2. Diváci: 80. Poločas: 0:1. Dukovany: Boreš – Traxler, Horák, Kunc, Gazdík – Vystrčil, Křišťál (70. Železník), Fojtášek, Koníř – M. Němec, Pislcajt.

MORAVEC – RAPOTICE 3:1
Domácí se dlouho hledali. Ve 25. minutě vyjel k šestnáctce Kovář a svou akci zakončil střelou k tyči. Poté Juračka zasekl míč a střelou orazítkoval břevno. Více toho v bojovném poločase vidět nebylo. Podprůměrné utkání pokračovalo i po přestávce.

Po hodině hry se prosadil Filip Kudiovský, který naběhl do chumlu hráčů, práskl do míče a ten se zastavil až v síti. Rapotice snížily po přímém kopu Michala Sobotky, na nějž brankář nedosáhl.

V závěru hostům ubývaly síly a Moravec začal zlobit po pravé straně. Po jedné z šancí zatáhl míč Juračka a Martin Černý upravil na konečných 3:1. „Podle mého názoru jsme podali nejhorší výkon v sezoně.

Bez vykartovaného Tomáše Toufara jsme museli přeskupit sestavu a nějak nám to neladilo. Jakoby se všichni hráči dívali na ragby, šlo o mlácenou nebo spíš holomajznu. S fotbalem to moc společného nemělo," uznal domácí kouč Luboš Tulis.
Góly: 25. Kovář, 60. F. Kudiovský, 80. M. Černý – 62. M. Sobotka. Rozhodčí: Toman. ŽK: 2:3. Diváci: 120. Poločas: 1:0. Rapotice: A. Sobotka – M. Němec, Švarc, Klusák, Martin Laš (81. Slabý), J. Matoušek, M. Sobotka, Milan Laš, Jašek, Škorpík, P. Matoušek.