KOUTY – VLADISLAV 3:1
Derby začalo oboustranně opatrně. Domácí se ujali vedení ve 12. minutě Coufalem, který střelou z 25 metrů překvapil brankáře Pavlíka. Pak ale převzali iniciativu hosté, ale jejich snaha o vyrovnání přišla v první půli vniveč. Kouty v této fázi hrozily sporadicky, ale zato byly nebezpečnější. Do druhého poločasu vstoupila lépe Vladislav, která zatlačila soupeře do defenzivy.

Hosté měli v rozmezí deseti minut dvě vyložené šance, ale bez gólového efektu. Další příležitost už ale byla po rychlém protiútoku proměněna Chalupou – 1:1. Vladislavští se snažili zápas otočit, ale k úspěšnému zakončení jim chyběl potřebný klid. V 85. minutě se Koutečtí osmělili a byl z toho vedoucí gól. Zprava dostal míč do běhu Cejpek, přesně nacentroval na nohu nabíhajícího Tenkla a ten se nemýlil. O tři minuty později přišla další akce domácích jako přes kopírák. Jen místo Cejpka zde figuroval Doležal, který na malém vápně našel opět Tenkla – 3:1.
Góly: 1 Coufal, 84. a 88. Tenkl – 66. Chalupa. Rozhodčí: Rygl. ŽK: 0:3. Diváci: 150. Poločas: 1:0. Kouty: Stýblo – Hrubý (51. Paiskr), Hrůza, Růžička, Nestrojil – Doležal, Coufal, Cejpek, Navrátil (75. Caha) – Neumann, Tenkl (90. Navrkal). Vladislav: Pavlík – Krátký, O. Venhoda, Prokop, Paločko – L. Venhoda, Vyletěl, Orálek, Chalupa, Linhart – Svoboda.

ŽELETAVA – BUDIŠOV-NÁRAMEČ 3:0
Domácí měli po celou dobu míč častěji na kopačkách a vytvářeli si šance, které se jim tentokrát dařilo proměňovat. Po půlhodině hry zleva pronikl do pokutového území Budišova přes dva protihráče Vojtěch Čurda, na malém vápně našel Tomáše Vrbku a ten střelou k tyči otevřel skóre.

Autor gólové přihrávky o dvě minuty později zvýšil sám. Želetava měla dál průběh utkání pod kontrolou a ve druhém poločase zasloužené vítězství zvýraznila. V 58. minutě vrátil po rohu přetažený centr do vápna hostí Vojtěch Čurda a Kabelka po skrumáži míč doklepl do sítě.
Góly: 30. T. Vrbka, 32. V. Čurda, 58. Kabelka. Rozhodčí: Havlín. ŽK: 0:4. Diváci: 95. Poločas: 2:0. Želetava: Tománek – Malík – Kabelka (80. Poledna), Šrutka, Vladeka – Ondráček (69. Forman), Martin Vrbka, Michal Vrbka, V. Čurda – T. Vrbka (68. M. Čurda), Simandl. Budišov-Nárameč: Trnka – Molnár, Hrádek, Chalupa, Obůrka, Pažourek (84. Jura), Sedláček, Votoupal, Dvořák, J. Hort (83. Pavlatovský), Kozuň (59. R. Hort).

ŠEBKOVICE – HERÁLEC ZR 1:2
Hosté se od začátku prezentovali důraznou hrou a už v 10. minutě si vykoledovali faul ve vápně. Herálec poslal do vedení z nařízené penalty Boháč. Po úvodním náporu se hra vyrovnala a ke slovu se dostali i domácí. Ve 23. minutě protlačil míč před branku Jiří Rygl a Hobza neměl se zakončením problém.

Druhý poločas se marně obě mužstva snažila strhnout vedení na svou stranu. Když už to vypadalo remízu, opět zafungovalo známé pořekadlo „nedáš – dostaneš". Nejdříve neproměnily gólovku Šebkovice, hned do rychlého brejku pelášili Herálečtí a Uchytil v hektickém závěru prostřelil Kubu. Hostitelé už odpověď nenašli a museli tak skousnout první domácí porážku.
Góly: 23. Hobza – 10. Boháč (PK), 86. Uchytil. Rozhodčí: Švehla. ŽK: 6:1. Diváci: 130. Poločas: 1:1. Šebkovice: Kuba – Busta, Říha, Chytra, Večeřa (81. A. Kotačka), Štveráček, Roupec, M. Rygl, J. Rygl, Dvořák, Hobza.

NOVÉ SYROVICE – VRCHOVINA B 3:2
Domácí začali nevyužitou šancí Železného. Ten byl ve 21. minutě faulován a z následného přímého kopu parádně zavěsil Tomáš Lang. O sedm minut později vyhrál po odkopu od brány Toman, který vyslal na zteč Miroslava Sosnara a ten už si věděl rady – 2:0. Po změně stran začali jeho svěřenci lépe. Nové Syrovice měly mírný tlak, začaly hrát víc po zemi a vytvořily si několik šancí, které však zůstaly nevyžity. Rozhodnutí přinesla 88. minuta, kdy faul na Miroslava Sosnara potrestal z penalty Lang.
Góly: 21. a 88. T. Lang (druhý z PK), 28. M. Sosnar – 33. Čírtek, 44. Follprecht. Rozhodčí: Petrlík. ŽK: 0:4. ČK: 0:1 (87. Mrkos). Diváci: 100. Poločas: 2:2. N. Syrovice: Zavadil – Filipský, Procházka, Toman, Kopeček – Vítek, Železný, T. Lang, O. Sosnar (90. Fouma) – M. Sosnar, D. Růžička (78. Zerza).


TELČ – TŘEBÍČ B 1:0
Domácí začali dobře. Po deseti minutách Beňo pálil z vápna nad, pak hlavičkoval do gólmana. Telč byla při chuti, Jančo prodloužil míč na Smejkala, který ale střílel vedle. Po půlhodině hry propadl míč po autu až ke Kudláčkovi, ale jeho pokus zpoza vápna šel také mimo. Pak zahrozili i hosté a po centru na zadní tyč jim chyběl kousek, aby šli do vedení. Pak domácí zachránil Kudláček, který skluzem zneškodnil jasnou šanci.

Druhý poločas začal vlažně, balon se držel hlavně uprostřed hřiště, ale s přibývajícím časem se mladí hráči Třebíče začali dostávat do tlaku, a domácí měli co dělat, aby náporu odolali. Rozhodla tak jediná standardka. Po závaru se míč dostal k Beňovi, a ten pumelicí nedal Ujčíkovi šanci.
Gól: 86. Beňo. Rozhodčí: Fotr. ŽK: 4:1. Diváci: 80. Poločas 0:0. Třebíč B: Ujčík – Bence, Novák, Mašek, Pecka – Staněk, Lorenc, Holý (56. Uličný), Kovář – Suchan (59. Šibůrek, 76. Houser), Doležal.

RANTÍŘOV – HROTOVICE 2:1
Do první šance se dostal domácí Cibulka, ale parádní přihrávku Kubíka nezužitkoval. Ve 24. minutě přišel dlouhý balon na Saláka, toho křižoval Pavlíček, ale i přesto stihl hrotovický útočník vystřelit a vyběhnuvší Krupica byl krátký. Za chvíli Kubík kličkami paralyzoval bránící hráče, předložil přihrávku před branku a hostující Růžička, tísněný Cibulkou, si poslal míč do vlastní branky.

Ve 39. minutě přišla osvědčená spolupráce Kubíka s Cibulkou, druhý jmenovaný byl faulován ve velkém vápně, a penaltu specialista Horáček s přehledem proměnil – 2:1. Po změně stran mohlo být u domácích veseleji. Horáčkův přímý kop ale brankář Slatinský konečky prstů vytěsnil na roh. Za další minutu mohli zvýšil Holub a Oberreiter, obě šance ale přišly vniveč. Dohrávalo se za mírného tlaku hostů, domácí se začali bát o výsledek a malinko zazmatkovali, ale o výhru je to nakonec nepřipravilo.
Góly: 29. vlastní Růžička, 39. Horáček (PK) – 25. Salák. Rozhodčí: Krondráf. ŽK: 0:4. Diváci: 50. Poločas 2:1. Hrotovice: Slatinský – Růžička (63. Padělek), Hrůza, Hadraba, Z. Holoubek – Horák, M. Holoubek, Pekárek, Novák – Salák, Škoda.