ŠEBKOVICE – KŘOVÍ 4:2
Šebkovice na domácím hřišti předvedly opět tradiční podívanou se spoustou branek, šancemi i nějakou červenou kartu. Skóre však otevřel ve 14. minutě hostující M. Němec, když se k němu dostal dlouhý nákop a tváří v tvář Kubovi zachoval klidnou hlavu. O vyrovnání se postaral z penalty Chytra.

Nejvíce vzruchu v první půli přinesl závěr. Nejdříve čaroval při pokutovém kopu Křoví brankář Kuba, který jej vyrazil a stihl vykopnout i dorážku. Na druhé straně minutu před pauzou zachraňoval konečky prstů střelu z přímého kopu Sára.

Druhý poločas měli ve své moci převážně domácí. Agilní Chytra se ocitl dvakrát sám před Sárou, ale ten prozatím svůj tým podržel. Přesto se domácí dočkali vedoucí branky, když se ve vápně nejlépe zorientoval Hobza a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Po dvou minutách na hřišti zvýšil z dorážky střídající Durda. To už se hrálo na obou stranách v deseti.

Vzápětí se dostali do velké šance také hosté, když po nacvičeném signálu z přímého kopu trefil Roštinský spojnici tyče a břevna. Z následné akce už se ale probil takřka až do kuchyně Kalina a snížil na rozdíl jedné branky. Hostitelé si v závěru vytvořili tlak a měli několik šancí. Definitivu dal hostitelům svým druhým gólem v zápase dvě minuty před koncem Chytra.
Góly: 23. a 88. M. Chytra (první z PK), 64. M. Hobza, 75. P. Durda – 14. M. Němec, 78. Kalina. Rozhodčí: Nenadál. ŽK: 0:3. ČK: 1:1 (66. Kašpárek – 60. Mica). Diváci: 80. Poločas: 1:1. Šebkovice: Kuba – A. Kotačka, Z. Přibil, Dvořák – V. Říha, Chytra (90. T. Kotačka), Večeřa, Štveráček, Roupec, M. Hobza (73. Durda, 78. Hrůza) – Kašpárek.

STONAŘOV – NOVÉ SYROVICE 3:5
Zápas začal zostra, hned v první minutě se trefil domácí Kubík. A tím i odstartoval gólový festival. V něm nejprve hosté dokonali obrat, ale zanedlouho si Fouma dal vlastní branku, a bylo to 2:2. Nicméně Syrovice si vedení do kabin přece jen odnesly, protože skóroval ještě Dubský.

Po změně stran přišli domácí o přísně vyloučeného Plavce, ale i tak dokázali srovnat, když přesně zamířil Kozojed. Jenže chvíli poté využil přesilovou hru Fouma, a hned poté, co uviděl červenou kartu i Turoň, upravil z pokutového kopu na 5:3 pro Nové Syrovice Tomáš Lang.
Góly: 1. Kubík, 30. vlastní Fouma, 57. Kozojed – 22. O. Sosnar, 28. a 36. Dubský, 65. Fouma, 81. T. Lang (PK). Rozhodčí: Krondráf. ŽK: 2:2. ČK: 0:2 (55. Plavec, 80. Turoň). Diváci: 50. Poločas 2:3. Nové Syrovice: Novák – Filipský, Fouma, Procházka, Toman – Růžička, J. Lang (74. Marek), T. Lang, Vítek (88. Kouřil) – O. Sosnar (88. Janoušek), Dubský.

DUKOVANY – MĚŘÍN 1:2
Domácí vstoupili do zápasu aktivně a v úvodní čtvrthodině si vypracovali dvě vyložené šance. Jednou postupoval sám na měřínskou branku Černý, ale netrefil. Potom z malého vápna hlavičkoval mimo tři tyče Pislcajt. Skóre mohl později otevřít Koníř, ale nastřelil břevno.

„Měli jsme tlak, ale nic z něj nevytěžili a pak se hra vyrovnala," posteskl si dukovanský trenér Pavel Brabec. Hosté spoléhali na brejky, které obrana odvrátila. Jenže ve 39. minutě zahrávali hráči Měřína trestný kop a odražený míč se dostal k Crkalovi, který svůj tým poslal do vedení.

Po třech minutách hry ze druhé půle měli hosté po odraženém míči rychlý kontr, který gólově zakončil Crkal. Fotbalisté od jaderné elektrárny pak hráli na riziko, měli převahu, ale do výrazné šance se nedostali.

Až v 79. minutě si Koníř došel pro penaltu, kterou sám proměnil. Ze závěrečného náporu však Dukovany nevyrovnaly. „Chtěli jsme odčinit nešťastný zápas ve Štěpánově a zvítězit. Hrál se bojovný a vyrovnaný fotbal, ve kterém soupeř prokázal kvalitu. Zápasu by slušela remíza, ale hosté to dotáhli do vítězného konce," hodnotí Brabec.
Góly: 79. Koníř (PK) – 39. a 48. Crkal. Rozhodčí: Havlín. ŽK: 2:4. ČK: 0:1 (78. Jonáš). Diváci: 150. Poločas: 0:1. Dukovany: Boreš – Fojtášek (53. Nadaský), O. Horák, Kunc, Traxler – Sedláček, Koníř, Vystrčil, Černý – Němec (80. Železník), Pislcajt.

RAPOTICE – BYSTŘICE B 7:2
Domácí nastoupili v nejsilnější možné sestavě a poměrně brzy se po dobrých akcích ujali dvoubrankového vedení. Rapotice sice diktovaly tempo hry, ovšem zbytečnými ztrátami a chybami v obraně umožnily soupeři vrátit se do zápasu. Tento scénář se v prvním poločase opakoval. Hostitelé zvýšili na 3:1, ale rezerva Bystřice po brejku vstřelila znovu kontaktní gól. Domácím se ale podařilo zvýšit a těsně před pauzou po nádherné kombinaci upravil na poločasových 5:2 P. Matoušek.

Začátek druhého dějství Rapotičtí pod tíhou výsledku nezvládli. Hosté měli dvě dobré příležitosti ke skórování, které ale nevyužili. Rapotice naopak své šance proměnily a po solidním výkonu tak prolomily černou sérii šesti zápasů bez vítězství.
Góly: 10., 42. a 75. P. Matoušek, 18. Němec, 22. a 35. Škorpík, 63. M. Sobotka – 21. a 28. Čech. Rozhodčí: Bouda. ŽK: 2:1. Diváci: 100. Poločas: 5:2. Rapotice: A. Sobotka – Opálka, Milan Laš, Jašek, Švarc – Martin Laš (72. Pavlíček), Němec, Klusák, Škorpík – P. Matoušek (77. Slabý), M. Sobotka.