DUKOVANY – STAŘEČ 4:0
Po hodinovém vydatném dešti se v Dukovanech začalo s malým zpožděním přece jen hrát. Domácí se ujali vedení hned na začátku utkání střelou kapitána Koníře. Další branku nováčka soutěže přidal po rohu Černý a do poločasu navýšil vedení Dukovanských Železník. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, což hostitelé potvrdili další brankou Železníka, který upravil na konečných 4:0.
Góly: 8. Koníř, 25. Černý, 44. a 68. Železník. Rozhodčí: Půlpán. ŽK: 1:1. Diváci: 170. Poločas: 3:0. Dukovany: Macháček – Pelikán, Fojtášek, Jílek, Miroslav Křišťál – Černý (71. Kopřiva), Prokeš (60. Pislcajt), Koníř, Vystrčil – Železník, Veselý. Stařeč: Smetana – Marek Vodička (40. Mařan, Daňhel Michal Vodička, Lauš – Ježek, Zejda, Martenek, Bříza (78. Smejkal) – Jahoda, Bartušek (46. Krist).

PŘIBYSLAVICE – TELČ 2:2
Domácí začali proti lídrovi velice dobře, ovšem postupem času měli více šancí hosté. Jejich příležitosti však likvidoval výborný domácí brankář Šimeček. Góly začaly padat až po změně stran a to hned ve 48. minutě, kdy se dostal ve vápně k míči Konecký a dostal Přibyslavice do vedení. Telč poté zvýšila obrátky a výsledkem bylo vyrovnání z hlavy Smejkal po rohu.
Hosté se pak snažili strhnout vítězství na svoji stranu a když už se zdálo, že se oba týmy rozejdou smírně, dostali se domácí do vápna soupeře a Koneckého střelu tečoval do brán Štveráček. Přibyslavicím však nebylo souzeno vedoucí celek tabulky porazit, neboť prakticky z poslední standardní situace dokázali hosté vyrovnat, když se nikým nekrytý Nerad přesnou hlavičkou nemýlil.
Góly: 48. Konecký, 89. Štveráček – 63. Smejkal, 90.(+2). Nerad. Rozhodčí: Nenadál. ŽK: 2:1. Diváci: 80. Poločas: 0:0. Přibyslavice: Šimeček – M. Karafiát, Sirota, Čejka, D. Samek – Kovář (85. Picmaus), Konecký, I. Samek, Palát – Hruška (77.Štveráček), J. Karafiát (70. Masopust). T

MORAVEC – STUDENEC 2:2
Domácí měli v prvním poločase výraznou převahu. Hosté se často jen bránili, vsázeli hlavně na brejky. Paradoxně z něj inkasovali. Hladík nastartoval k velkému sólu a zakončil ho povedeným průstřelem brankáře.
Moravec ovšem srážely chyby před vlastním vápnem. Po hrubce brankáře, který vyběhnul, chtěl odkopnout míč, ale trefil jen hráče před ním, se dostal k vyrovnání Karel Mrňa, který uklidil odražený balon do sítě. S rychlou odpovědí přispěchal Martin Černý, po centru trkl hlavou přesně. Ještě do poločasu srovnal Michal Mrňa. Po špatném odkopu obrany se k němu odrazil balon, který na kluzkém terénu zakroutil nechytatelně k tyči. Po přestávce domácí šance na skórování měli, v koncovce však vyhořeli.
Góly: 24. Hladík, 32. M. Černý – 28. K. Mrňa, 37. M. Mrňa. Rozhodčí: Hanzl. ŽK: 2:2. Diváci: 140. Poločas: 2:2. Studenec: Pěnčík – Matějek, Nováček (72. Kryštof), Kučerňák, Strnad, K. Mrňa, Rousek, Buršík, Nejedlý (26. P. Dufek), M. Dufek, M. Mrňa.

BYSTŘICE B – ŠEBKOVICE nehráno
Utkání bylo odloženo na 19. září v 17.00.