ŠEBKOVICE – TŘEBÍČ B 1:1
Hosté měli v prvním poločase optickou převahu, ale nováček hrál i v poslepované sestavě zodpovědně a bojovným výkonem favoritovi vzdoroval. Vyložené šance se nijak zvlášť nerodily. Šebkovicím vyšla těsně před pauzou kombinace na jeden dotyk a na jejím konci stál přesně střílející Rygl – 1:0.

Třebíčští mladíci mohli srovnat zkraje druhé půle, ale trestný kop zpoza šestnáctky skončil nad. Nadále se hrál rychlý fotbal. Nejdříve mohli zvýšit domácí, ale v 67. minutě udeřilo na druhé straně. Jeden z kontrů HFK přetavil ve vyrovnání Šibůrek. A když deset minut před koncem nastřelil z trestného kopu šebkovický Štveráček břevno a hostující hráč sám takřka před prázdnou brankou přestřelil, rozešla se obě mužstva před početnou návštěvou smírně.
Góly: 45. Rygl – 67. Šibůrek. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 2:3. Diváci: 180. Poločas: 1:0. Šebkovice: Kuba – J. Roupec, Busta, Říha, Večeřa, Kašpárek, Štveráček, Z. Roupec (47. T. Kotačka), Rygl, A. Kotačka (76. Černý), Hobza. Třebíč B: Ujčík – Mašek, Pecka, Novák (83. Suchna), Lorenc, Holý (70. J. Uličný), Oberreiter, Doležal, Bence, Šibůrek, Kovář (61. O. Uličný).

ŽELETAVA – VLADISLAV 0:1
Domácí měli po celé utkání převahu, ze které si vytvořili šance. Želetava ovšem neproměnila ani ty nejvyloženější brankové příležitosti. To hosté potrestali z ojedinělého protiútoku, který zakončil Linhart. V nervózním závěru už padaly jen žluté karty, a tak hostitelé na vyrovnání nedosáhli.
Góly: 73. Linhart. Rozhodčí: Půlpán. ŽK: 3:4. Diváci: 50. Poločas: 0:0. Želetava: Tománek – Vladeka, Malík, Kabelka, Smetana – Veselský, Martin Vrbka, Simandl, Michal Vrbka – T. Vrbka, Čurda. Vladislav: Pavlík – Krátký, O. Venhoda, Prokop, Paločko – Chalupa – L. Venhoda, Orálek (89. M. Hrůza), J. Hrůza, Linhart – Svoboda (90. Otruba st.).

KOUTY – HERÁLEC 1:3
První půle se odehrávala většinou ve středu pole. Ovšem už v 15. minutě chyboval domácí brankář Stýblo, který vyběhl a hlavou namazal na gól Okurkovi. Podobná hrubka se opakovala i o dvě minuty později. Vybíhající Stýblo tentokrát míč vůbec nezasáhl a do prázdné branky pro změnu zakončoval Šusták. Kouty se snažily vrátit do zápasu, ale narozdíl od soupeře jim chyběl důraz. Ve 25. minutě bylo pro hostitelský celek ještě hůř. Laxnost potrestali Herálečtí centrem na hlavu Šustáka – 0:3. Domácí se prosadili až ve 29. minutě, kdy snížil Cejpek, ale další jejich šance zůstaly nevyužity.

Hosté se ve druhém poločase dostávali na polovinu soupeře už jen sporadicky a jednu příležitost zakončili střelou nad. To Herálec ovšem mrzet nemuselo. Kouteckým se totiž smůla lepila na paty, když třikrát nastřelili břevno, a tak se skóre z úvodního dějství neměnilo.
Góly: 29. Cejpek – 15. Okurka, 17. a 25. Šusták. Rozhodčí: Ságl. ŽK: 1:2. Diváci: 120. Poločas: 1:3. Kouty: Stýblo – Hrůza, Nestrojil, Navrkal, Doležal – Havelka, Coufal, Parma, Caha (79. Dočekal) – Neumann, Cejpek. Herálec: Bednář – Ptaszek, Veselský (46. J. Ptaszek), Škorpík, Slováček, Boháč (83. M. Ptaszek), Hamák (89. Čejka), Okurka, Bureš, Černý, Kovář.

BUDIŠOV-NÁRAMEČ – VRCHOVINA B 4:0
Zápas neměl od prvních minut moc dobrou kvalitu, hodně se kazilo a spíš se bojovalo ve středu hřiště. Domácí vysvobodila až branka, o kterou se po centru ze strany postaral na zadní tyči nikým nehlídaný Tomáš Nováček. Pak už byli Budišovští lepší, ale další dvě šance v gól nepřetavili.

Ve druhé půlce hosté spoléhali na nakopávané dlouhé míče, se kterými si ale obrana domácích věděla rady. Navíc vepředu se začalo dařit. Po faulu na Molnára proměnil Karel Nováček pokutový kop. Pak měli hosté šanci, ale nedali, a tak si vzal slovo Pažourek. Ten se v závěru prosadil po přesných centrech hned dvakrát.
Góly: 28. T. Nováček, 66. K. Nováček (PK), 75. a 81. Pažourek. Rozhodčí: Holub. ŽK: 1:0. Diváci: 120. Poločas 1:0. Budišov-Nárameč: Trnka – Molnár, Hrádek, Chalupa, K. Nováček – T. Nováček, Obůrka, Pažourek, Sedláček (71. Hort) – Votoupal, Horký (82. Kozuň).

N. SYROVICE – HROTOVICE 5:1
Okamžitě po rozehrání nakopl míč na branku Dubský a nabíhající Dvořák přehlavičkoval vyběhnuvšího Slatinského, takže Syrovice po pár vteřinách vedly! Další ránu pro hosty přichystal Fukal, který neudržel nervy na uzdě, rukama praštil do protihráče, a uviděl červenou. Domácí do půlky výhodu jednoho muže v poli náležitě využil. Hosté se snažili hrát otevřený fotbal, jenže vzadu hořeli, takže po milimetrovém pasu Dvořáka zvýšil M. Sosnar. Pak Kopeček dokázal využít zaváhání obránce a přesným centrem našel O. Sosnara, a ten uklidil míč do prázdné branky. Na 4:0 zvýšil po brejkové situaci Dubský. Druhá půlka se už jen dohrávala, hosté zalezli a z ojedinělého výpadu snížil Salák. V závěru utekl O. Sosnar a jeho centr si Novák srazil do vlastní sítě.
Góly: 1. Dvořák, 31. M. Sosnar, 39. O. Sosnar, 43. Dubský, 81. vlastní Novák – 63. Salák. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 1:2. ČK: 0:1 (16. Fukal). Diváci: 140. Poločas 4:0. Nové Syrovice: Zavadil – Kopeček, Procházka, Vítek (75. Novák), Chalupa – Dvořák, O. Sosnar, M. Sosnar, Dubský (73. Marek) – Toman, Železný. Hrotovice: Slatinský – Padělek, Hadraba, Salák, Pekárek – David (17. Pokorný), Fukal, L. Škoda (46. V. Škoda), Holoubek – Fiala, Novák.