ŽELETAVA – TŘEBÍČ B 3:10
Zpočátku se hrála vyrovnaná partie. Jako první se ujali domácí, když pohlednou akci Simandla zakončil V. Čurda. Za další dvě minuty naservíroval Michal Vrbka gólovou přihrávku Simandlovi.

Ve 28. minutě zvýšil z protiútoku V. Čurda už na 3:0. Jenomže poté Želetava přestala hrát a úplně odpadla. Toho třebíčská juniorka využila dokonale a ještě do přestávky bylo zásluhou Novotného a dvou tref Lorence vyrovnáno.

Hostitelé nebránili ani ve druhém poločase a to byla voda na mlýn soupeře. Góly už dávali pouze hosté, kteří se poprvé ujali vedení díky vlastenci v 51. minutě a pak skóre postupně navyšovali. Za zmínku stojí, že celkem čtyřikrát se do listiny střelců zapsal Novotný a dva přesné zásahy přidal také Oura. Několik šancí měla i Želetava, ale korekce výsledku se už nedočkala, a tak dvě minuty před koncem upravil na konečných 3:10 hostující Houser.
Góly: 20. a 28. V. Čurda, 22. Simandl – 37., 59., 79. a 84. Novotný, 38. a 41. Lorenc, 51. vlastní, 63. a 81. Oura, 88. Houser. Rozhodčí: Fotr. ŽK: 4:1. Diváci: 70. Poločas 3:3. Želetava: Tománek – Polenda, Jičínský, Svoboda, Šrutka -Malík, Vrbka (76. Daniel), Čurda, Vladeka (46. Jakeš), V. Čurda (68. Pavela), Simandl. Třebíč B: Tesař – Karásek (81. Houser), Mašek, Zbožínek, Benda, Šmíd (52. Holý), Lorenc, Oura, Novotný, Oberreiter, Ustohal (46. Valíček).

HROTOVICE – N. VES 3:0
Hosté přicestovali v okleštěné sestavě, ale přesto poslední utkání sezony nabídlo po fotbalové stránce kvalitní podívanou. Více šancí měli domácí, což se promítlo i na výsledku. Hrotovice poslal do vedení už v osmé minutě Škoda. Ještě v první půli zvýšil Fiala. Jedinou šanci Nové Vsi vychytal Slatinský. Domácí zvýšili krátce po změně stran opět Fialou a další šance hostitelů zůstaly nevyužity.

„A to ještě Salák a Fiala pohrdli hattrickem, ale jinak to byl dobrý zápas. Nejdůležitější je pro nás, že jsme rozloučili po špatných výsledcích se sezonou vítězně a hlavně se nám podařilo udržet v I. A třídě," hodnotí svůj poslední zápas na trenérské lavičce hrotovický kouč Jan Dobrovolný.
Góly: 8. Škoda, 22. a 48. Fiala. Rozhodčí: Holý. ŽK: 3:2. Diváci: 100. Poločas: 2:0. Hrotovice: Slatinský – Škoda, Pekárek, Holoubek (72. Harant), Florián (71. Hadraba), Bláha, Přepechal, David, Furiš, Salák, Fiala.


KOUTY – BUDIŠOV-NÁRAMEČ 6:1
Aktivnější domácí měli od začátku územní převahu a dostali se do několika slibných příležitostí. Jenomže ty zůstaly nevyužity, a tak ve 40. minutě udeřilo na opačné straně. Hostující brankář Trna našel dlouhým nákopem Nováčka, který se prosadil mezi stopery a podél vybíhajícího gólmana Veselého otevřel skóre.
Kouty si odpověď schovaly až na druhý poločas. Po deseti minutách hry odstartoval brankové galapředstavení domácí mladík Navrátil, kterému na hattrick stačilo pět minut. V 65. minutě se poprvé zapsal do listiny střelců Coufal – 4:1. Budišov zápas dohrával bez zraněného kapitána Nováčka a proti rozjetému soupeři odpor nekladl. Výsledku dali konečnou podobu Tenkl a Coufal.
Góly: 54., 57. a 59. Navrátil, 65. a 82. Coufal, 78. Tenkl – 40. Nováček. Rozhodčí: Rygl. ŽK: 1:2. Diváci: 105. Poločas: 0:1. Kouty: Veselý – Hrubý (48. Tenkl), Růžička, Paiskr, Hrůza – Caha, Havelka, Roušar, Semrád (68. Dočekal) – Coufal, Navrátil. Budišov-Nárameč: Trnka – Hort (84. Rybníček), Kazda (59. Pavlatovský), Carda , Kozuň – Hrádek, Sedláček, Hráček, Votoupal – Nováček (51. Obůrka), Molnár.

ŽĎÁR N. S. B – VLADISLAV 3:2
Dlouhé oťukávání obou soupeřů zlomil ve svůj prospěch Žďár. Z několika šancí se však prosadil po akci Němce pouze Jurnečka. „Klukům jsem v kabině říkal, abychom zbytečně neinkasovali a přesně to se nám stalo, když ze standardky prostřelil zeď Lubomír Venhoda. Po hodině hry měli někteří naši hráči problémy s křečemi, Vladislav toho za chvíli využila, utekla do brejku a po standardce skóroval hlavou Petz," nechápal trenér Vítězslav Machatka.

Žďár probral nečekaný úder z letargie, začal být znovu výrazně lepší, ale doplácel na zakončení. Jen Jurnečka postupoval třikrát na brankáře, ale ten svůj tým podržel. V 71. minutě byl ve vápně podražen Mario Filippi a z penalty vyrovnal Řeháček.

Za stavu 2:2 šel hostující útočník po zkratu obrany od půlky sám na bránu, ale Hanus ho vychytal. „Závěr už patřil nám, vítězné branky po akci bratrů Ločárkových jsme se dočkali zaslouženě. Jen mě štve, že jsme nevyhráli mnohem vyšším rozdílem, hrozně jsme si to zkomplikovali," uzavřel Machatka.
Góly: 40. Jurnečka, 71. Řeháček (PK), 86. T. Ločárek – 51. L. Venhoda, 67. Petz. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 2:2. Diváci: 100. Poločas: 1:0. Vladislav: Otruba ml. – Pavlík (56. Orálek), Otruba st., O. Venhoda, Macek, Ciprys, Zeman, Krátký, L. Venhoda, Paločko, Petz (72. Martének).

RAPOTICE – VRCHOVINA B 1:4
Rapotice svůj poslední zápas v I. A třídě začaly velmi dobře a soupeře z Nového Města přehrávaly. První velkou šanci měl Martin Laš, který se ocitl po centru Paulece sám před vrchovinským brankářem Follprechtem, ale levou nohou míč ideálně netrefil. Domácí příležitosti zahazovali, a tak přišel trest v podobě branky Vašíčka, který se štěstím dopravil míč do sítě. Hostitelé přesto pokračovali v aktivní hře a o dvě minuty později mohlo být vyrovnáno, ale Matouškovu hlavičku zázračně vytáhl Follprecht nad břevno.

Rapotice se dočkaly v 16. minutě, kdy Matouškovu hlavičku ještě na brankové čáře tečoval Paulec. Hosté hrozili zejména rychlými brejky po stranách, ale šance nevyužívali. Ve druhé části prvního poločasu byla aktivnější Vrchovina, ale branky se nedočkala. Po změně stran měli mírnější převahu hosté, ale udeřit mohlo na druhé straně, jenže Milan Laš ve velké šanci neuspěl. Hosté chvíli na to proměnili rychlý brejk a v závěru přidali další dvě branky.
Góly: 16. Paulec – 8. Vašíček, 71. a 79. Krejčí, 85. Poul. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 1:1. Diváků 80. Poločas: 1:1. Rapotice: T. Laš – Babčan, Milan Laš, Švarc, Pavlíček (66. Tesař), Antoš, Illek, Stehlík (73. Císař), Martin Laš, P. Matoušek, Paulec (46. Jašek).

ŠTĚPÁNOV – NÁMĚŠŤ-VÍCENICE 4:0
Vysoká výhra 4:0 byla štěpánovskou labutí písní za účastí v I. A třídě. Sestupové razítko dala na jaře všemožně poslepovanému týmu domácí výhra Dobronína nad Bedřichovem 4:2. Při bodové shodě Štěpánova a Dobronína se udržel druhý jmenovaný tým díky lepšímu rozdílu v celkovém skóre.

Konečná třináctá příčka tak byla ve skupině B sestupová. Štěpánov nechtěl v zápase ponechat nic náhodě a na gól Sedláčka navázali ve druhé půli Novák s Janem Veselským. Výsledek rozhodnutého duelu zpečetil po dvou minutách na hřišti střídající Jindřich Kintr.
Góly: 36. Sedláček, 52. Novák, 62. Jan Veselský, 85. J. Kintr. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 0:1. Diváci: 50. Poločas: 1:0. Náměšť-Vícenice: Bednář – Jonák, Homola, Loup, Kováč, Rabušic, Preisner, Křivánek, Buchta, Matějek, Veselý.