Divize D staršího dorostu
TŘEBÍČ - BŘECLAV 6:2
Domácí se do soupeře od začátku zakousli a už ve třetí minutě otevřel skóre ve vápně nikým neatakován Ondřej Uličný. Za dalších šest minut zvýšil Hronek, který se v 16. minutě parádně trefil z úhlu – 3:0. Hosté se poprvé dostali ke slovu ve 27. minutě, ale na jejich snížení brzy odpověděl během 25 minut dokonaným hattrickem Hronek.

„Je sice hezké, že dal tři branky, ale šancí měl minimálně na pět gólů. Tak jako v předešlém zápase na Spartě Brno šel sám na bránu a opět nedal. Ale bohužel není jediný, kdo šance nedává," komentoval vedoucí třebíčského mužstva Vojtěch Šťáva.

Dobře rozehrané utkání mělo pro Třebíč i jednu kaňku. Těsně před odchodem do kabin byl po střetu s protihráčem do nemocnice odvezen s pěti stehy a otřesem mozku Jan Uličný. Po změně stran začali aktivně opět hostitelé a již po dvou minutách hry zvýšil na 5:1 Novák. Další průběh zápasu už byl na branky chudší. „Šance jsme měli, ale neproměňovali je," posteskl si Šťáva.

V 77. minutě se dočkali po rohu druhého čestného úspěchu hráči z Břeclavi. Jenže poslední slovo měli domácí. Ondřej Uličný přihrál na premiérový gól ve starším dorostu střídajícímu Tomáš Trnkovi, který upravil na konečných 6:2.

Střelec posledního gólu utkání nebyl jediným mladíkem, který se v sestavě objevil. „Jak už je naším zvykem, vzali jsme si i na lavičku hráče z mladšího dorostu. Někteří to berou za špatný konec, jsou líní na krok. Za pár měsíců se ti hráči stanou staršími dorostenci a budou mít co dělat, aby se vůbec v kádru udrželi," hodnotí třebíčský funkcionář, který pochválil gólmana. „Kvůli absenci Hagary nám chytal brankář mladšího dorostu (roč. 2000), podal výborný výkon a za góly nemohl," uzavřel hodnocení Šťáva.
Góly: 3. O. Uličný, 9., 16. a 34. Hronek, 47. Novák, 78. T. Trnka – 27. Fungáč, 77. Kacr. Rozhodčí: Nejedlý. ŽK: 0:2. Diváci: 30. Poločas: 4:1. Třebíč: M. Trnka - Sáček, Pánek, Pecka, J. Uličný (44. Hovorka) - Holý (62. Rybníček), Čajánek (71. Benáček), Bastl, Novák – O. Uličný, Hronek (59. T. Trnka).

Divize D mladšího dorostu
TŘEBÍČ – BŘECLAV 2:2
Jako první se ujali vedení domácí, když po brejku otevřel skóre Rybníček. Hosté mohli odpovědět po sporné penaltě, ze které ale nastřelili tyč. Po pěti minutách hry ze druhého poločasu zvýšil Maleta. Třebíčští navíc měli výhodu pokutového kopu, ale Benáček nastřelil jen brankáře. To nakonec mladíky Horáckého klubu mrzelo, neboť v 69. minutě utekl Nejezchleba.

Jeho střelu sice Trnka vyrazil před sebe a břeclavský hráč jej napodruhé překonal. O čtyři minuty později zahrávali standardní situaci hosté. Domácí defenziva zapomněla na zadní tyči opět na Nejezchleba, který střelou pod břevno vyrovnal a body se nakonec dělily. „Měli jsme možnosti zvýšit na 3:0 a tím i rozhodnout, ale nestalo se a soupeř pak potrestal dvě naše chyby. Zápas jsme měli jednoznačně zvládnout," hodnotí asistent třebíčského trenéra Jan Tříletý.
Góly: 37. Rybníček, 46. Maleta – 69. a 73. Nejezchleba. Rozhodčí: Kubeš. ŽK: 3:1. Diváci: 40. Poločas: 1:0. Třebíč: M. Trnka – Hrbáček, Suchna, Holík (41. T. Trnka), Renát (68. Kouřil) – Štveráček – Rybníček (62. Vávra), Šibůrek, Benáček, Mitáš – Maleta.