ŠEBKKOVICE – N. SYROVICE 3:1
Šlágr kola, okresní derby a přímý souboj o první místo v tabulce. Tato fakta slibovala atraktivní podívanou. A to se také dělo. Hrál se fotbal na úrovni a ve vysokém tempu. Oba týmy spoléhaly na brejkové situace, které tentokrát vyšly lépe domácím.

Už ve 3. minutě otevřel skóre šebkovický Chytra. Následovala pasáž, kdy byly herně lepší Nové Syrovice, kdežto na Šebkovických byla vidět nervozita a křeč. To se změnilo ve 25. minutě, kdy zužitkoval Chytrovu gólovou přihrávku Říha. Na druhé straně musel buď zaúřadovat Pitour, nebo pokusy hostujících hráčů byly nepřesné.

Ve druhém poločase se hosté hnali za snížením. Nejdříve zvonila tyč, ale po následném průniku a faulu ve vápně se kopala penalta. Vyloučeného Pitoura nahradil Kuba, ale na střelu Langa nedosáhl. O něco později padla po výkopu náhradního gólmana Šebkovic branka. Balon prodloužil Rygl a sám na Zavadila postupoval Říha, který svojí druhou brankou v zápase pečetil výhru domácích.
Góly: 3. Chytra, 25. a 81. Říha – 71. Lang (PK). Rozhodčí: Hanzl. ŽK: 3:5. ČK: 1:0 (71. Pitour). Diváci: 200. Poločas: 2:0. Šebkovice: Pitour – Pecka, Říha, Chytra (85. Kašpárek), Večeřa, Štveráček (80. P. Kotačka), J. Roupec, Z. Roupec (72. Kuba), Rygl, Dvořák, M. Hobza. Nové Syrovice: Zavadil – M. Sosnar (82. Marek), Toman, Procházka, Chalupa, O. Sosnar (80. Růžička), Lang, Dubský, Železný, Dvořák, Filipský (61. Vítek).

RAPOTICE – KNĚŽICE 4:6
Domácí začali dobře a po deseti minutách vedli už 2:0. Jenže pak o sobě dali vědět hosté a ve 21. minutě bylo srovnáno. Rapoticím ještě vrátil vedení Michal Sobotka, ale Kněžice ještě do poločasu výsledek otočily. Vstup do druhé půle hostitelům nevyšel a dvakrát inkasovali. Hráči z Jihlavska si pohodlný náskok pohlídali a inkasovali už jen z penalty. Rapotice totiž ze závěrečného tlaku nic nevytěžily.

„Začali jsme dobře, ale vedení ztratili. Pak nám utekl začátek druhého poločasu, a i když jsme se hecli, tak jsme na konci zahodili tři šance. Byla to divočina, ale přesto jsme spokojení, protože jsme se zachránili a tím splnili náš cíl," hodnotí rapotický trenér Karel Kovařík.
Góly: 8. P. Matoušek, 11. a 24. M. Sobotka, 60. Milan Laš (PK) – 19. D. Sobotka (PK), 21. a 28. Krupica, 31. Mrkvica, 48. Vlček, 51. Salák. Rozhodčí: L. Rygl. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 3:4. Rapotice: Ješina – Švarc (76. Tesař), Milan Laš, J. Matoušek, Dobeš – Jašek, Illek (25. Tesař), Klusák, Liška – M. Sobotka, P. Matoušek.

DUKOVANY – MORAVEC 5:1
Domácím se podařilo první šance proměnit. Nejdříve zahrával standardní situaci Pislcajt a Kunc hlavou otevřel skóre. Pak se při závaru v pokutovém území Moravce nejlépe zorientoval Černý a zvýšil. V 31. minutě nalevo vybojoval míč Pislcajt, jeho dlouhý centr do vápna uklidil z první do sítě opět Černý a stanovil na poločasových 3:0.

Hosté snížili zkraje druhé půle, kdy si centr po rohu srazil špičkou kopačky do vlastní sítě J. Fojtášek. V 53. minutě byl ve vápně faulován Koníř a nařízenou penaltu proměnil Pislcajt. Hráči ze Žďárska měli v následující čtvrthodině převahu, ale bez šancí. Dukovany dobře bránily a v závěru udeřily ještě jednou. Střídající Křišťál přihrál na velké vápno Prokešovi a ten upravil na konečných 5:1.
Góly: 11. Kunc, 19. a 31. Černý, 53. Pislcajt (PK), 90. Prokeš – 49. J. Fojtášek (vlastní). Rozhodčí: Podoba. ŽK: 1:2. Diváci: 50. Poločas: 3:0. Dukovany: Boreš – Němec, Řezáč, J. Vojtášek, M. Fojtášek (85. M. Křišťál) – Pislcajt, Kunc, Prokeš, Černý (77. Ferus) – Železník (66. O. Horák), Koníř.