OKŘÍŠKY – HERŠPICE 0:14
Utkání mělo jednoznačný průběh. Hostující družstvo začalo plnit roli favorita už od 3. minuty, kdy se ujalo vedení. Heršpice náskok do poločasové přestávky zvýšily už na 7:0. Stejný počet branek Jihomoravanky nastřílely i po změně stran.

Góly: 3. a 68. Novotná, 4., 39. a 44. Kazatelová, 6., 46., 52., 60. a 79. Ducháčková, 35. Ščasná, 36. a 70. Tůmová, 71. Hladká. Rozhodčí: Šula. Bez karet. Diváci: 9. Poločas: 0:7. Okříšky: Krejčová – Nahodilová, Dohnalová, Valentová, Pospíšilová, Matyášová, Suchánková, Dočekalová, Papírníková, Fialová, Sedláková.

MEDLÁNKY – OCMANICE 2:0
Ocmanice nastoupily s deseti hráčkami. Domácí fotbalistky využily početní výhody už v 6. minutě. Na rozehrávku přímého kopu si k vápnu seběhla obránkyně Pešková a střelou pod břevno otevřela skóre. Hrálo se více na polovině hostí, po rychlých protiútocích však bylo živo i na opačné straně. Do zakončení se dostaly Urbanová a Petráková, ale jejich střely byly slabé. Slibně vypadal další pokus Petrákové, avšak gólovou radost jí zkazila domácí brankářka efektním skokem.

Medlánky se také dostaly do několika šancí. Největší měly po chybě v rozehrávce, míč šel na osamocenou hráčku do vápna, ta však při pokusu o zakončení zakopla. Před pauzou se dostala k míči po rohu ve vápně Petráková, houštinu hráček před sebou však neprostřelila. Ve 45. minutě se ve vápně uvolnila Válková a zamířila na bližší tyč - 2:0.

Ve druhém poločase už nebylo poznat, že ocmanických fotbalistek je méně, dokonce v závěru zápasu měly více sil. Po pěkné akci měla brankovou příležitost Jurová. Ta vyrazila z pozice stoperky na středu hřiště si narazila s Fojtovou, následně proběhla kolem obránkyň a pokusila se vyběhlou brankářku přelobovat, míč však skončil vedle. Pak podnikla samostatný únik Petráková, ale volila tvrdou střelu, která skončila nad brankou. Dvě šance měly i hostitelky, ale skóre se už neměnilo.

Góly: 6. Pešková, 45. Valková. Rozhodčí: T. Sedláček. Bez karet. Poločas: 2:0. Diváci: 120. Ocmanice: Klimešová - M. Mrňová, Jurová, Pudíková - Hortová, Fojtová, Petráková, Kafková, Z. Mrňová – Urbanová.