Divize D staršího dorostu
SPARTA BRNO - TŘEBÍČ 1:4
Těžký terén, na kterém stály kaluže vody, příliš fotbalovosti nedovoloval. Přesto mohli jít domácí zkraje utkání do vedení, když Novák ztratil míč, ale brněnský hráč nabídnutou šancí pohrdl. V 15. minutě udeřilo na druhé straně, když otevřel skóre Holý. Po půlhodině hry zvýšil Rygl. „Za jeho branku jsme obzvlášť rádi. Klučina každý zápas bojuje, do šancí se dostává, ale neproměňuje, až nyní," pochválil útočníka asistent třebíčského trenéra Pavla Němce staršího Vojtěch Šťáva. Rygl mimojiné ve druhém poločase nastřelil tyč, ale popořádku. Těsně před pauzou na roh O. Uličného naskočil Novák a hlavou zvýšil na 0:3.

Hosté měli šance i po změně stran. Osamocený Hronek mířil jen do ležícího brankáře. Za zmínku stojí pohledná akce na jeden dotek po pravé straně, kdy se hosté po čtyřech krátkých přihrávkách dostali z vlastního vápna až k brance soupeře. Chybělo jen gólové zakončení. V 80. minutě chyboval při rozehrávce Hronek a hráči Sparty snížili. Třebíčský útočník chtěl chybu hned odčinit, jeho první pokus brněnský brankář vyrazil a o pár vteřin později už na jeho další střelu nedosáhnul - 1:4. „Umělá tráva byla malá, úzká a hra byla plná soubojů i faulů. Opět musíme pochválit stoperskou dvojci, kapitána Pecky a Pánka," shrnul Šťáva.
Góly: 80. Zeman - 15. Holý, 34. Rygl, 45. Novák, 81. Hronek. Rozhodčí: Soukal. ŽK: 2:1. Diváci: 20. Poločas: 0:3. Třebíč: Hagara (87. M. Trnka) - Sáček, Pecka, Pánek, J. Uličný - Holý, Čajánek (80. Šibůrek), O. Uličný (72. Hovorka), Novák - Rygl (85. T. Trnka), Hronek (82. Rybníček).

Divize D mladšího dorostu
SPARTA BRNO – TŘEBÍČ 2:1
I mladíci museli na úzkém hřišti brněnské Sparty absolvovat celou řadu soubojů. Hrálo se převážně mezi vápny bez výraznějších šancí na obou straních. Až v závěru poločasu napřáhl z dálky Benáček a poslal hosty do vedení.

Urputný boj na těžkém terénu pokračoval i po změně stran. Třebíč připravila o vedení chyba v obraně, kterou soupeř potrestal. Domácí měli o deset minut později další šanci, kterou využili a gól se nakonec ukázal jako rozhodující. „Kluci zápas odbojovali a odjezdili, ale udělali na podmáčeném terénu, kde místy stála voda, dvě chyby, a proto všechny tři body zůstaly v Brně," hodnotí trenér HFK Třebíč Ivoš Nejedlý.
Góly: 60. Adamec, 70. Ryšánek – 40. Benáček. Rozhodčí: Papuga. ŽK: 2:0. Diváci: 30. Poločas: 0:1. Třebíč: M. Trnka – Hrbáček, Suchna, Holík (62. Štveráček), Kucharský – Rybníček (66. Novák), Šibůrek (66. Vávra), Benáček, Mitáš – Maleta, T. Trnka.