Divize D st. dorostu
TŘEBÍČ – V. MEZIŘÍČÍ 6:1
Domácí začali derby aktivně a hrou po křídlech si vytvářeli šance. V 10. minutě potáhl míč k brankové čáře Hronek a zpětnou přihrávkou oslovil Doležala, který sklepnutím vybídl ke skórování Holého. Hosté mohli brzy odpovědět, ale hlavička po standardní situaci těsně minula Procházkovu branku. Třebíč kontrovala průnikem Benceho, který zvýšil.

Hra se poté vyrovnala a hrálo se bez vyložených šancí. Horácký klubu se dostal do tlaku po půlhodině hry a hned se to porojevilo na skóre. Nejdříve zakončil pohlednou kombinaci s Rybníčkem Hronek, pak proměnil samostatný únik Holý, který upravil na poločasových 5:0 a završil hattrick.

HFK po změně stran přenechal aktivitu soupeři. Po hodině hry sice přidal šestý gól Doležal, ale to bylo ze strany hostitelů vše. Velké Meziříčí se za celou dobu prosadilo pouze jednou. Benáčkův faul potrestal ze standardní situace Partl. „Sřídáním jsme sice ubrali na efektivitě, ale za rozhodnutého stavu si mohli zahrát i ostatní kluci. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za příkladný přístup a předvedené hře," hodnotí třebíčský trenér Petr Seifert.
Góly: 11., 35. a 44. Holý, 14. Bence, 33. Hronek, 61. Doležal – 71. Partl. Rozhodčí: Jahoda. ŽK: 1:2. Diváci: 20. Poločas: 5:0. Třebíč: Procházka – Hrbáček, Suchna, Pecka, J. Uličný – Rybníček (85. Vávra), Bence (77. O. Uličný), Novák (61. Benáček), Hronek – Holý (63. Trnka), Doležal (77. Renát).

Divize D ml. dorostu
TŘEBÍČ – VEL. MEZIŘÍČÍ 1:3
Třebíčští si na úvod vypracovali několik slibných šancí, které ale neproměnili. Pak se hra vyrovnala a hrozit začali i hosté, ovšem do kabin se šlo za bezbrankového stavu. Druhý poločas začali lépe fotbalisté z Velkého Meziříčí, kteří převzali iniciativu a brzy se také ujali vedení. Netrvalo dlouho a domácí prohrávali o dvě branky. Hosté v 65. minutě zvýšili už na 3:0. Vzápětí sice skóroval na opačné straně Maleta, ale šlo jen o čestný úspěch HFK.

„Do zápasu jsme vstoupili dobře a vytvořili si několik šancí, ale ty jsme trestuhodně zahodili. Druhý poločas nám herně vůbec nevyšel, hosté nás přehrali a zaslouženě si vezou tři body," uznal třebíčský kouč Ivoš Nejedlý.
Góly: 66. Maleta – 42. a 50. Čermák, 65. Kučerňák. Rozhodčí: M. Kuba. ŽK: 2:2. Diváci: 20. Poločas: 0:0. Třebíč: Šplíchal – M. Val (61. Brada), Holík, Š. Vala, Kouřil - Dušovský, Macek, Tomek (55. Meczl), Mitáš - Bence, Maleta.